Top 10 Μοντέλα 26 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 26 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου

Η λίστα αυτής της εβδομάδας τα έχει όλα. Μοντέλα που άλλαξαν θέσεις, μοντέλα που έμειναν σταθερά, αλλά και κάποια που μπήκαν στη λίστα βγάζοντας άλλα.

  • -
  • -

Μερικές φορές η λίστα των 10 μοντέλων που τράβηξαν περισσότερο το δικό σας ενδιαφέρον έχει αλλαγές, ενώ κάποιες άλλες είναι σχεδόν αμετάβλητη. Αυτή τη φορά έχει και τα δύο χαρακτηριστικά.

Το βάθρο έμεινε αμετάβλητο, με το Suzuki Ignis στην κορυφή, το Kia Picanto δεύτερο και το Toyota Aygo X τρίτο. Στις επόμενες δύο θέσεις έχουμε τις πρώτες αλλαγές, με το Suzuki Swift να είναι τέταρτο και το SEAT Ibiza πέμπτο, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα τα δύο μοντέλα είχαν ακριβώς αντίθετη σειρά.

Περνώντας στο δεύτερο μισό το FIAT Panda και το FIAT 500 είναι στις θέσεις έξι και εφτά, έχοντας κερδίσει αμφότερα από μία, εις βάρος του Toyota C-HR που βγήκε τελείως από τη λίστα. Κερδισμένο κατά δύο θέσεις καταλαμβάνοντας την όγδοη είναι το Dacia Sandero Streetway, με το Mitsubishi Space Star αμετάβλητο στην ένατη. Το τέλος της λίστας κρύβει μία έκπληξη, καθώς εκεί συναντάμε τη Mercedes-Benz E-Class, η οποία αποτελεί νέα είσοδο.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...