Ολυμπία Οδός: Δείτε πού βάζουν νέα άσφαλτο

Η Ολυμπία Οδός προχωρά σε ασφαλτόστρωση σε συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου. Θα αποκλειστούν λωρίδες κυκλοφορίας για κάποιες ημέρες.

  • -
  • -

Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός, στο πλαίσιο της συντήρησης του αυτοκινητόδρομου και της υποδομής, θα εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες στον κόμβο Θηβών. Ειδικότερα, θα τοποθετηθεί νέα άσφαλτος στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος και συγκεκριμένα από τη ΧΘ 22,850 έως τη ΧΘ 23,600.

asfaltos

Στο πλαίσιο αυτό, από τις 16:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 1ης Μαρτίου έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου, θα αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης από τη ΧΘ 22,850 έως την έξοδο του κόμβου Θηβών στην κατεύθυνση προς Κόρινθο, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την παρακαμπτήρια οδό στο ύψος των διοδίων Ελευσίνας όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.

asfaltos

Δείτε ακόμη: Κακιά Σκάλα: Δείτε το πρώτο τούνελ με άσπρη άσφαλτο στην Ελλάδα

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...