Ποιο νέο Renault έχει θήκη ψωμιού και αυγών;

Αν νιώθετε ότι τα σημερινά αυτοκίνητα στερούνται… φαντασίας, η Renault δημιούργησε μέχρι και θήκη για μπαγκέτα ψωμιού ή αυγών στο νέο της ηλεκτρικό μοντέλο!

  • -
  • -

Δεν είναι αστείο. Το αναφέρει και η Renault στο συνοδευτικό δελτίο τύπου: «Το Renault 5 E-Tech Electric είναι το πρώτο αυτοκίνητο που είναι ειδικά εξοπλισμένο για να μεταφέρει στο εσωτερικό του μπαγκέτες ψωμιού. Τέλος λοιπόν τα ψίχουλα στο υπέροχο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας».

Περισσότερες από 100 επιλογές διαμόρφωσης

Το εν λόγω αξεσουάρ είναι τοποθετημένο δεξιά της κεντρικής κονσόλας, με το ψάθινο καλάθι να σχεδιάζεται από τη μεγαλύτερη γαλλική εταιρεία του είδους την καλαθοποιία Marguerite Herlant. Το κομψό αξεσουάρ θυμίζει βέβαια αρκετά και το διακριτικό βαζάκι για ένα λουλούδι που τοποθετούσε η Volkswagen στο Beetle...

Το νέο R5 βέβαια εκτός από την αποθήκευση της μπαγκέτα σας προσφέρει αρκετά ακόμα «έξυπνα» τρικ. Για παράδειγμα, ο επιλογέας ταχυτήτων που είναι τοποθετημένος στην κολόνα του τιμονιού και μοιάζει με θήκη κραγιόν (η Renault το αποκαλεί «e-pop shifter») έχει προσαρμόσιμη άκρη και πλήθος συμβατών αξεσουάρ για να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το νέο Renault 5 E-Tech και η τιμή του

Συνολικά, το νέο Renault 5, προσφέρει περισσότερες από 100 επιλογές διαμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένων 3D εκτυπωμένων αξεσουάρ, organizer, ειδικά σχεδιασμένα logo «1972», προς τιμήν του πρώτου R5, αλλά και αρκετές ακόμα ρετρό και συγχρόνως μοντέρνες διακοσμητικές πινελιές.

Με δυο μπαταρίες  

Θυμίζουμε, πως η νέα γενιά του γαλλικού supermini θα είναι διαθέσιμη με δύο μπαταρίες, χωρητικότητας 40 kWh και 52 kWh. Με τη «μικρή» έκδοση μπαταρίας, η απόδοση θα ανέρχεται σε 120 PS, ενώ με τη «μεγάλη» η ισχύς θα αυξάνεται στους 150 ίππους.

Οι Γάλλοι, πέραν της αναβίωσης του R5, έχουν στα σκαριά και το λανσάρισμα του Renault 4 αλλά και του Twingo. Αμφότερα, θα «πατήσουν» σχεδιαστικά πάνω στις πρώτες του γενιές έχοντας φυσικά τα απαραίτητα φουτουριστικά στοιχεία στο ντιζάιν τους που απαιτεί άλλωστε και η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...