Αθήνα: Ποιοι δρόμοι κλείνουν από την απεργία Ταξί

Μεγάλες λεωφόροι και κεντρικοί δρόμοι θα είναι απροσπέλαστοι, λόγω των κινητοποιήσεων των οδηγών Ταξί, σήμερα 27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

  • -
  • -

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς των οχημάτων σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, λόγω των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε ο ΣΑΤΑ. Η Ελληνική Αστυνομία προχωρά σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να αποσυμφορηθεί έστω και λίγο η κατάσταση στους δρόμους.

Αναλυτικότερα, περί ώρα 10:00, οδηγοί ΤΑΞΙ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και στη συνέχεια αυτοκινητοπομπή με κατεύθυνση το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας προσωρινές εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής.

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Δείτε ακόμη: Παραλύει η Αττική: Απεργία σε λεωφορεία, μετρό και ταξί – Τι ισχύει

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης. Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...