Top 10 Μοντέλα 19 - 25 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 19 - 25 Φεβρουαρίου

Ακόμη μία εβδομάδα ανακατατάξεων, με την πρώτη θέση να αλλάζει ξανά χέρια, ενώ μικρά και compact μοντέλα βλέπουμε να επικρατούν στη λίστα των 10 δημοφιλέστερων μοντέλων αυτής της εβδομάδας.

  • -
  • -

Διαφοροποιημένη για ακόμη μία φορά είναι η εικόνα που εμφανίζει η λίστα των 10 μοντέλων που σας τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε. Η πρώτη θέση επέστρεψε στον προηγούμενο «θαμώνα» της ενώ αλλαγές είχαμε και πιο κάτω στη 10άδα.

Το Suzuki Ignis λοιπόν ξαναέγινε το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της εβδομάδας μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στη δεύτερη θέση, με το Kia Picanto να επανέρχεται στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Το Toyota Aygo X ξαναμπήκε στην πρώτη τριάδα, ενώ πίσω του για ακόμη μία φορά έρχεται το Seat Ibiza. Την πρώτη 5άδα κλείνει το Suzuki Swift, ανακτώντας τις δύο θέσεις που είχε χάσει πριν από 7 ημέρες. Στο 6 έχουμε το Toyota C-HR, με τα Fiat Panda και 500 να ακολουθούν με αυτή τη σειρά. Τέλος, στην 9η θέση έρχεται το Mitsubishi Space Star, ενώ τη λίστα κλείνει το Dacia Sandero Streetway.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...