Autofit: Κάνε σήμερα σέρβις με 20% έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά, αλλά και δωρεάν χειμερινό έλεγχο!

Η Autofit φροντίζει με μία μοναδική προσφορά να προλάβεις οποιοδήποτε πρόβλημα που θα μπορούσε να σε αφήσει στη… μέση του πουθενά

  • -
  • -

Αναμφίβολα, η εμφάνιση ενός μηχανικού προβλήματος κατά τη διάρκεια της οδήγησης είναι μία από τις εμπειρίες που όλοι ανεξαιρέτως δεν θέλουμε να βιώσουμε. Είτε πρόκειται για μία από τις καθημερινές μας μετακινήσεις, είτε έχουμε αποφασίσει να βρεθούμε εκτός πόλης, είναι δεδομένο ότι μία βλάβη μπορεί εύκολα να χαλάσει τη μέρα μας. Ειδικότερα το χειμώνα, λόγω του κρύου, της βροχής και γενικότερα των πιο αντίξοων καιρικών συνθηκών, τα ποσοστά για την εμφάνιση ενός προβλήματος αυξάνονται σημαντικά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η συντήρηση του αυτοκινήτου μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ τη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι. Η Autofit, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επισκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσφέρει δωρεάν χειμερινό έλεγχο για το αυτοκίνητο σας, έτσι ώστε να συμβάλει στον εντοπισμό μίας βλάβης όσο το δυνατόν νωρίτερα. Με αυτή την εξαιρετική προσφορά μπορείτε να προλάβετε πιθανό πρόβλημα και να απολαύσετε απερίσπαστοι τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Στην περίπτωση που εντοπιστεί κάποια φθορά ή πρόβλημα, ή ακόμα και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σέρβις στο αυτοκίνητο σας, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της Autofit, αναλαμβάνει τις εργασίες με ασφάλεια και αξιοπιστία! Και προσφέροντας 20% έκπτωση τόσο για τις εργασίες, όσο και για το κόστος των ανταλλακτικών! Με την προσφορά να ισχύει μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνεις ένα σέρβις στο αυτοκίνητο σου. Η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος και σήμερα μπορείς να επωφεληθείς από τη μοναδική προσφορά, μειώνοντας το κόστος, αλλά απολαμβάνοντας παράλληλα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ για να κλείσεις online ραντεβού την ημέρα που επιθυμείς και εν συνεχεία να πας στο πλησιέστερο σε σένα συνεργείο Autofit. 

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών!

Η Autofit ιδρύθηκε το 1994 και σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξαρτήτων επισκευαστών με συνεργεία σε 14 χώρες της Ευρώπης. Στη χώρα μας μετρά 60 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας, εξυπηρετώντας αυτοκίνητα έως 3,5 τόνους όλων των εταιριών αυτοκινήτου. Οι τεχνικοί χρησιμοποιούν πιστοποιημένα ανταλλακτικά, ενώ με τη νεότερη γενιά διαγνωστικών μηχανημάτων φροντίζουν να γνωρίζουν το παραμικρό πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει στο αυτοκίνητο σας. Και το σημαντικότερο; Κάθε εργασία που πραγματοποιείται από την Autofit δεν επηρεάζει την εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής, αφού χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά ή ίδιας ποιότητας με των εργοστασιακών. Μην ξεχνάτε, πως οι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε συνεργείο επισκευής για εργασίες εκτός εγγύησης, τόσο κατά τη διάρκεια της νομικά κατοχυρωμένης περιόδου εγγύησης όσο και κατά τη διάρκεια τυχόν εκτεταμένης περιόδου εγγύησης, χάρη στους κανόνες που θεσπίστηκαν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και διέπουν τον ελεύθερο, αποτελεσματικό ανταγωνισμό.

Μη χάνεις χρόνο και κλείσε σήμερα κιόλας ραντεβού! Βρες το πλησιέστερο σε σένα συνεργείο της Autofit και προγραμμάτισε δωρεάν χειμερινό έλεγχο η σέρβις με 20% έκπτωση σε εργασίες και ανταλλακτικά!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...