Η ντίβα των SUV – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Είναι ένα από τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα από πλευράς εμφάνισης. Διακρίνεται για την κομψότητα, την ποιότητα και την άνεση. Για λίγες μέρες προσφέρεται με μοναδικά προνόμια ανταλλαγής.

  • -
  • -

Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, ο κόσμος σταμάτησε και άρχισε να το παρατηρεί. Το DS 7, η «θεά» (εκ του γαλλικού déesse) είχε προσγειωθεί στην αυτοκινητική σκηνή σαν τελετουργικός ιπτάμενος δίσκος από το υπερπέραν των τροχών. Τότε, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, η DS δεν επανέλαβε τις νόρμες. Τις επαναπροσδιόρισε.

ds7

Το μεγάλο SUV των Γάλλων, αναβιώνει το πνεύμα, το απαράμιλλο στυλ, την τεχνολογική υπεροχή, την παροιμιώδη άνεση και ένα κόκπιτ που αλλάζει τα δεδομένα του ραφιναρίσματος και της απτής πολυτέλειας.

Με αυτό το σκεπτικό, το DS 7, στη δεύτερη γενιά του και έχοντας εξασφαλίσει με στατιστικές, μερίδια αγοράς, «ονόματα και διευθύνσεις» την ένταξή του στο 100% premium τμήμα της αγοράς, ήρθε δυναμικά να αναβαθμίσει τα πρότυπα της κατηγορίας των πολυτελών C-SUV.

Εκλεπτυσμένα γρήγορο

Το DS 7 συνθέτει τη δική του σχεδιαστική γλώσσα, ενσωματώνει κομψότητα και ραφινάρισμα, προωθεί την υψηλή τεχνογνωσία και προτάσσει τις μεγαλύτερες διαστάσεις στην κατηγορία διατηρώντας, μάλιστα, τον κορυφαίο χώρο αποσκευών που παραμένει αμετάβλητος, είτε στις θερμικές είτε στις Plug-in Hybrid εκδόσεις.

ds7

Απόδοση από 130 έως 360 ίππους με την έκδοση DS 7 E-TENSΕ 4x4 να διαθέτει προηγμένο σύστημα τετρακίνησης επιταχύνοντας στα 0-100 χλμ/ώ. σε μόλις 5,6 δευτερόλεπτα. Δυνατό αλλά όχι ωμό. Εκλεπτυσμένα και διακριτικά.

ds7

Ταυτόχρονα, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση DS ACTIVE SCAN SUPSENSION χαλαρώνει τα άκρα σου με μια μοναδική άνεση. «Σκανάρει» συνεχώς το οδόστρωμα και μέσω μίας κάμερας ελέγχει και προβλέπει κάθε ανωμαλία του και, βάσει των δεδομένων που συλλέγει, γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου (σε κάθε τροχό ξεχωριστά) με σκοπό την αυξημένη άνεση των επιβατών. Το «μαγικό χαλί» (στερεότυπο που παρέμεινε επί δεκαετίες συνδεδεμένο με την εμβληματική DS) είναι πάλι εδώ. Στο τεχνολογικό του reset.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή DS 7 E-Tense 300: Η τέχνη του ταξιδιού

ds7

Μέσα στο DS 7 βιώνεις τα πολυτελή υλικά, την τεχνολογία «Bracelet» στο δέρμα Nappa, τον περιστρεφόμενο χρονογράφο της B.R.M. να θυμίζει ακριβή ωρολογοποιία και ραφές επενδύσεων σε σχήμα μαργαριταριού. «Επικοινωνείς» με τα υποσυστήματα μέσω του νέου, διαισθητικού συστήματος infotainment DS IRIS SYSTEM με αφή ή με φυσική ομιλία και ελέγχεις λειτουργίες μέσω της κομψής οθόνης 12 ιντσών με εύκολη 3D πλοήγηση. Με λιγότερες λέξεις, απολαμβάνεις hi-tech υπόστρωμα και ραφιναρισμένη ροή.

ds7

Η ντίβα των SUV, στην Ελλάδα ξεκινά από τα 45.500 ευρώ, με τη DS να προσφέρει έως και τις 29 Φεβρουαρίου μοναδικά προνόμια ανταλλαγής. Για να δείτε όλες τις τιμές πατήστε εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...