Volkswagen ID.3: Με κάτω από 30.000 € είναι πιο προσιτό από ποτέ!

Με το νέο Volkswagen ID.3 η είσοδος στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης γίνεται σήμερα πιο εύκολη από ποτέ, αφού μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις 219 € το μήνα και προνομιακό επιτόκιο 3,9%!

  • -
  • -

Η ηλεκτροκίνηση είναι η σημαντικότερη τάση της εποχής και ουσιαστικά η τεχνολογία του μέλλοντος. Η Volkswagen δείχνει το δρόμο και σήμερα είναι πρωτοπόρα στην κατασκευή φιλικών προς το περιβάλλον αυτοκινήτων. Κύριος εκφραστής της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στις κατασκευές του είδους είναι η αμιγώς ηλεκτρική οικογένεια ID. Σήμερα, η γκάμα περιλαμβάνει συνολικά έξι δημιουργίες που καλύπτουν σχεδόν όλο το εύρος του αγοραστικού κοινού. Το σημαντικότερο από αυτά να είναι το ID.3. Ουσιαστικά, αποτελεί το μοντέλο με το οποίο μπορείς να μπεις στο μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Και σήμερα, αυτή η μετάβαση είναι πιο προσιτή και εύκολη από ποτέ! Κάνοντας χρήση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, αλλά και με επιπλέον όφελος 4.700 €, το ID.3 μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις 29.900 €! Με 219 € το μήνα και προνομιακό επιτόκιο 3,9%, θα αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα το κορυφαίο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην κατηγορία. 

Το μέλλον είναι εδώ!

Το αμιγώς ηλεκτρικό ID.3 είναι ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιήσεις την είσοδο σου στην ηλεκτροκίνηση, αφού προσφέρει ό,τι θέλεις από ένα σύγχρονο μοντέλο. Κορυφαίες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, αποδοτικότητα, ευρυχωρία, πρακτικότητα και εξαιρετικά προσιτή τιμή. Καταφέρνει να σε κερδίσει με την πρώτη ματιά, αφού ξεχωρίζει με τη σχεδιαστική του μοναδικότητα. Φουτουριστικό και αεροδυναμικό, αλλά με την ταυτότητα της Volkswagen να είναι ευδιάκριτη. Είναι μοντέρνο και στην ανανεωμένη εκδοχή μικρές πινελιές είναι αρκετές για να το διατηρήσουν επίκαιρο και θελκτικό. 

Ποιοτικό και ευρύχωρο!

Τα μοντέλα της Volkswagen διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους και αυτό το αντιλαμβάνεσαι από τη στιγμή που θα ανοίξεις την πόρτα και θα περάσεις στο εσωτερικό του νέου ID.3. Η παρουσία μαλακών πλαστικών στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής κονσόλας μαρτυρά την προσεκτική επιλογή των υλικών, την ώρα που η χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού αγγίζει το 71%. Επιπλέον, προσθέστε πως έχει γίνει εκτενής χρήση υφάσματος μικροϊνών Artvelours Eco σε πόρτες και καθίσματα. Στοιχεία που ενισχύουν τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του. Ο τομέας που το ID.3 ανεβάζει κι άλλο τον πήχη, είναι αυτός της ευρυχωρίας. Η πλατφόρμα ΜΕΒ και το μεταξόνιο των 2.770 mm, το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας του. Τέσσερις ενήλικες και 385 lt αποσκευών θα ταξιδέψουν με άνεση στην καμπίνα του εσωτερικού… 

Καινοτόμο τεχνολογικά

Από την πρώτη ημέρα της αποκάλυψης του, το ID.3 ξεχώρισε για την πληθώρα τεχνολογιών, που έκαναν πιο άνετη και φυσικά ασφαλή την ζωή των επιβατών. Σήμερα, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο έχει μία νέα οθόνη αφής με διαγώνιο 12 ίντσες, το οποίο υποστηρίζει το νέο αναβαθμισμένο ID. Software. Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ενώ ενσωματώνει νέο λογισμικό Electric Vehicle Route Planner. Με αυτή την καινοτόμα εφαρμογή εισάγεις τον προορισμό σου στο σύστημα πλοήγησης και υπολογίζει το ποσοστό της μπαταρίας με τo οποίο θα φτάσεις. Μάλιστα, σε περίπτωση που η αυτονομία σου δεν είναι αρκετή, σου προτείνει που βρίσκεται το πιο αποδοτικό σημείο φόρτισης, υπολογίζοντας στοιχεία όπως η κλίση του δρόμου, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υψηλή ακρίβεια στην πρόβλεψη κατανάλωσης ενέργειας!

Η οδήγηση ενός ID.3 αποτελεί παράλληλα μία μοναδική ψηφιακή εμπειρία, στοιχείο που εξασφαλίζεται μέσα από μία σειρά τεχνολογιών. Η οθόνη Head-up Augmented Reality προβάλλει σημαντικές πληροφορίες στο παρμπρίζ, χωρίς να ενοχλεί το οπτικό πεδίο του οδηγού, καθιστώντας την οδήγηση διαδραστική και απόλυτα ασφαλή. Η αλλαγή λωρίδας, σύμβολα για τις οδικές πινακίδες, αλλά και τα όρια ταχύτητας, εμφανίζονται μπροστά στα μάτια του οδηγού, χωρίς να του αποσπούν την προσοχή.

Για την ασφάλεια των επιβατών φροντίζει η πλήρης ομπρέλα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, IQ Drive. Περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα από το βασικό εξοπλισμό, ενώ η νεότερη προσθήκη είναι αυτή του προγράμματος Park Assist Plus με λειτουργία μνήμης! Κινούμενος με ταχύτητα της τάξεως των 40 km/h, το ID.3 μπορεί να εντοπίσει θέσεις στάθμευσης. Σήμερα, η λειτουργία μνήμης μπορεί και αποθηκεύει έως πέντε διαφορετικούς ελιγμούς παρκαρίσματος. Αν έχετε μία συγκεκριμένη θέση στο γκαράζ σας, αποθηκεύεται μία φορά τον ελιγμό και στη συνέχεια το ID.3 αναλαμβάνει κάθε φορά να σταθμεύσει αυτόματα και με ασφάλεια. 

Κορυφαία αποδοτικότητα

Η κατανάλωση και η χιλιομετρική ελευθερία που προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο είναι ιδιαίτερα σημαντική και το ID.3 μπορεί να σου προσφέρει πολλά και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα. Είναι διαθέσιμο με έναν ηλεκτροκινητήρα, αλλά με δύο διαφορετικές μπαταρίες. Η έκδοση με τη μπαταρία των 58 kWh σου επιτρέπει να καλύψεις έως και 426 km με μία φόρτιση! Βέβαια, όσοι επιθυμούν ακόμα περισσότερη χιλιομετρική ελευθερία, μπορούν να επιλέξουν το ID.3 με τη μπαταρία των 77 kWh, που μπορεί να καλύψει 546 km πριν επιστρέψει στο φορτιστή. Μάλιστα, όταν φτάσει η στιγμή του ανεφοδιασμού ενέργειας, το ID.3 μπορεί να γεμίσει τη μπαταρία του σε ταχυφορτιστή από το 10% στο 80% σε μόλις 30 λεπτά! Και όλα αυτά, με εγγύηση διάρκειας τεσσάρων ετών. 

Με τιμή και ευκολία που σοκάρει

Το νέο Volkswagen ID.3 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για να κάνεις την είσοδο σου στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Πρόκειται για ένα θελκτικό, πρακτικό, ευρύχωρο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, με κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο. Και μάλιστα με την αποδοτικότητα του ηλεκτρικού κινητήριο συνόλου να σου επιτρέπει να ζεις χωρίς το άγχος της φόρτισης, θυμίζοντας κατασκευές με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Και σήμερα, με το νέο χρηματοδοτικό όφελος που προσφέρει η Volkswagenτης τάξεως των 4.700 €, αλλά και την επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις 29.900 €! Ή αν προτιμάς μπορείς να επωφεληθείς και να το αποκτήσεις με μόλις 219 € το μήνα και χαμηλό επιτόκιο της τάξεως του 3,9%! Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Volkswagen και μάθε περισσότερα για το νέο ID.3. Και μη χάνεις την ευκαιρία να το δεις από κοντά σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή συνεργάτη της Volkswagen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...