Στην Ελλάδα το ισχυρότερο Toyota Yaris Hybrid 130 – Τιμές και εκδόσεις

Το Toyota Yaris είναι ένα αγαπημένο μοντέλο της ελληνικής αγοράς, το οποίο πλέον εξοπλίζεται με τον ισχυρότερο υβριδικό κινητήρα των 130 ίππων. Ποιες εκδόσεις έχει και πόσο κοστίζουν;

  • -
  • -

Η Toyota έχει παράδοση στα υβριδικά μοντέλα, με το Yaris να μην αποτελεί εξαίρεση αφού φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησε να διατίθεται ως υβριδικό στην Ελλάδα.

Σήμερα το μικρό των Ιαπώνων έρχεται με δύο επιλογές υβριδικών κινητήρων. Η πρώτη επιλογή είναι ο κινητήρας των 116 ίππων που ξέρουμε επί σειρά ετών, ενώ πρόσφατα στην γκάμα προστέθηκε ένα σύνολο 130 ίππων, για όσους επιθυμούν βελτιωμένες επιδόσεις, χωρίς να χάσουν τα οφέλη της κίνησης με υβριδικό κινητήρα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4babd32fcf7097d9d447bad4ac649877.jpg

Το υβριδικό Toyota Yaris των 130 ίππων προσφέρεται στην Ελλάδα σε πέντε εκδόσεις. Αυτές είναι οι C-HIC, CHIC BI-TONE, GR SPORT, GR SPORT BITONE και PREMIERE EDITION.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το νέο Toyota GR Yaris - Πότε έρχεται Ελλάδα; [video]

Η βασική έκδοση του Toyota Yaris των 130 ίππων

Η βασική με την ονομασία C-HIC ξεκινάει από 27.150 ευρώ μαζί με το χρώμα. Ο εξοπλισμός είναι παραπάνω από επαρκής, καθώς συναντάμε ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, οθόνη αφής 10,5 ιντσών για το σύστημα infotainment, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ηλεκτροχρωματικό καθρέφτη, adaptive cruise control, αυτόματη λειτουργία προβολέων, LED προβολείς, κάμερα οπισθοπορείας και αυτόματο φρενάρισμα, μεταξύ άλλων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ca917c86dc5db993ab5852a7371ee0a6.jpg

Η έκδοση CHIC BI-TONE κοστίζει 27.650 ευρώ. Οι προσθήκες είναι οι μαύρες ζάντες 17 ιντσών με 10 ακτίνες, καθώς και μια σειρά από αλλαγές εμφάνισης, μεταξύ των οποίων η σημαντικότερη είναι ότι η οροφή είναι πάντα μαύρη, ανεξάρτητα από το επιλεγμένο χρώμα, δημιουργώντας έτσι διχρωμία.

Οι GR SPORT εκδόσεις του Toyota Yaris των 130 ίππων

Στην έκδοση GR SPORT (29.720 ευρώ) το Yaris αποκτά πιο δυναμική εμφάνιση, με αλλαγές όπως ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, μαρσπιέ GR SPORT, λευκό φωτισμό περιβάλλοντος, ασύρματη φόρτιση smartphone, σύστημα κλιματισμού από απόσταση, λογότυπο GR στα πατάκια και ρύθμιση ανάρτησης GR SPORT. Η έκδοση GR SPORT ΒΙΤΟΝΕ (30.220 ευρώ) έχει τον ίδιο εξοπλισμό, με βασικότερη αλλαγή την διχρωμία που είδαμε και νωρίτερα, λόγω της μαύρης οροφής, καθώς και τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με κόκκινο περίγραμμα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/7af03fb621ff4d56353a7ccc937fc8c9.jpg

Ο εξοπλισμός της κορυφαίας έκδοσης του Toyota Yaris 130

Η κορυφαία έκδοση με την ονομασία PREMIERE EDITION (29.720 ευρώ) περιλαμβάνει αλλαγές όπως μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, δερμάτινες επενδύσεις με μπλε ραφές, premium ηχοσύστημα JBL με 8 ηχεία, φωτισμός περιβάλλοντος σε περισσότερα σημεία, head up display, κεντημένο λογότυπο Yaris στα πατάκια, ψηφιακό κλειδί, σύστημα έξυπνης στάθμευσης 8 αισθητήρων, έξυπνους πίσω αισθητήρες στάθμευσης με αυτόματο φρενάρισμα και υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...