Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το Ford που ονειρεύεσαι!

Με τα νέα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Value και Ford Lease, η απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ!

  • -
  • -

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου γίνεται σήμερα πιο προσιτή και εύκολη από ποτέ. Με τα προγράμματα Ford Value και Ford Lease, μπορείς να αποκτήσεις σήμερα το μοντέλο της θρυλικής μάρκας που πάντα ονειρευόσουν να έχεις στο γκαράζ σου. Αρκεί να επιλέξεις το μοντέλο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, μέσα από την υπερπλήρη γκάμα της, απολαμβάνοντας μία σειρά από εξαιρετικές οικονομικές παροχές. Στοιχεία όπως η προστασία τιμής, το προνομιακό επιτόκιο της τάξεως του 2,99%, η 8ετής εγγύηση και στην πλειονότητα των περιπτώσεων η άμεση παράδοση, σε φέρνουν πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του μοντέλου της Ford που πάντα ήθελες. 

Ford Puma: Το δυναμικό crossover

Για όσους αναζητούν ένα compact σε διαστάσεις crossover, αλλά με υψηλό βαθμό πρακτικότητας και δυναμικά χαρακτηριστικά, το Ford Pumaε ίναι η απάντηση στις επιθυμίες σας. Η μοντέρνα σχεδίαση του αμαξώματος κερδίζει τα βλέμματα, ενώ η έξυπνη διάταξη στην καμπίνα των επιβατών του χαρίζει κορυφαίο επίπεδο άνεσης. Αντίστοιχα υψηλό είναι το τεχνολογικό του υπόβαθρο, τόσο σε επίπεδο άνεσης και συνδεσιμότητας με το Ford SYNC 3, όσο και ασφάλειας, για την οποία φροντίζει η ομπρέλα Ford Co-Pilot360.

Αυτό το ιδανικό πακέτο μπορεί να γίνει σήμερα δικό σου, με προκαταβολή μόλις 4.799 € και χρηματοδότηση με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%!  Επιπλέον, με τους προνομιακούς όρους του προγράμματος Ford Value, με την αγορά όλων των υβριδικών εκδόσεων συμπεριλαμβάνεται επιπλέον όφελος 1.000 € και φυσικά η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect. 

Ford Focus: Ο βασιλιάς των hatchback!

Μπορεί τα SUV να κατέχουν σήμερα τη μερίδα του λέοντος, αλλά η κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Το Focus παραμένει επίκαιρο και διαχρονικά στις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας. Η νεότερη γενιά αναβαθμίστηκε σχεδιαστικά, ενώ ενισχύθηκε με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει σήμερα η Ford σε επίπεδο τεχνολογιών. Η καμπίνα των επιβατών έχει αλλάξει άρδην, με το περιβάλλον να είναι απόλυτα ψηφιακό. Η οθόνη που φιλοξενεί το νεότερο σύστημα πολυμέσων SYNC 4, είναι λειτουργική και ευανάγνωστη, έχοντας διάσταση 13,2’’, όντας και από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία!

Προσφέρει ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, όπως και δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων λογισμικού και χαρτών. Χωροταξικά εξακολουθεί να προσφέρει υψηλά στάνταρ άνεσης και αποθήκευσης, όπως και άριστα εκμεταλλεύσιμους χώρους. Στα μηχανικά μέρη, ο βραβευμένος Ecoboost απόδοσης σε έκδοση 125 και 155 ίππων, συνδυάζει αποδοτικότητα και δυναμικές επιδόσεις, χωρίς συμβιβασμούς. Το Ford Focus μπορεί να γίνει δικό σου με προκαταβολή που ξεκινάει μόλις από τα 5.614 € και προνομιακό επιτόκιο 2,99%! Απολαμβάνοντας φυσικά και την 8ετή εγγύηση Ford Protect. 

Ford Kuga: Ολοκληρωμένο!

Άνεση, ευρυχωρία, κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο, πολυσυλλεκτική γκάμα κινητήρων και εκδρομικός χαρακτήρας. Αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας του Ford Kuga. Στοιχεία που το έχουν τοποθετήσει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές της κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο, ότι αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις plug-inμοντέλο στην Ευρωπαϊκή αγορά, και μάλιστα με σημαντική διαφορά από το δεύτερο! Βέβαια, το εντυπωσιακό SUV της Ford προσφέρεται και με τον βενζινοκινητήρα Ecoboost των 1.500cc και απόδοσης 105 ίππων, που συνδυάζει χαμηλή κατανάλωση, αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις.

Η κομψή σχεδίαση του αμαξώματος προσφέρει απαράμιλλη ευρυχωρία για τους επιβάτες, αλλά και τις αποσκευές τους, με την ποιότητα κατασκευής να ακολουθεί τα υψηλά στάνταρ της Ford. Επιπλέον, διαθέτει μία υπερπλήρη σουίτα συστημάτων που αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια που προσφέρει το Ford Kuga, και ονομάζεται Ford Co-Pilot 360. Το απόλυτο SUVστην κατηγορία, το Ford Kuga, μπορεί να γίνει δικό σου στην έκδοση με τον πολυβραβευμένο κινητήρα EcoBoost απολαμβάνοντας τα προνομία του προγράμματος Ford Value με επιτόκιο 2,99%. Και το σημαντικότερο; Με προκαταβολή μόλις από 6.802€, έχοντας επιπλέον 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 2.141€ (συμπ/νου ΦΠΑ 24%). Ενώ όσοι επιλέξουν το Kuga PHEV θα επωφεληθούν από επιπλέον τρία χρόνια συντήρησης

Ford Mustang Mach-E: Η εξέλιξη του είδους

Με δεδομένο ότι η Ford δεν ακολουθεί, αλλά δημιουργεί τις τάσεις, με την είσοδο της στην ηλεκτροκίνηση φρόντισε να ανεβάσει τον πήχη. Υιοθετώντας τη σημαντικότερη τάση της εποχής, φρόντισε να τη συνδυάσει με το αμάξωμα ενός SUV, αλλά και το όνομα ενός θρύλου. Δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τη Mustang Mach-E. Ένα δυναμικό και επιβλητικό SUV, με σπορ χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα και με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Σχεδιασμένη από λευκό χαρτί ως το απόλυτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, προσφέρει επιπλέον αποδοτικότητα, άνεση και οικονομία. Με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες και απόδοση από 269 έως 487 ίππους, αλλά και αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως 600 km! Και όταν έρθει η στιγμή αναπλήρωσης της ενέργειας, με δυνατότητα φόρτισης έως 150 kW μπορεί να φορτίσει από το 10% έως το 80% μόλις σε 45 λεπτά.

Ακόμα, η Mustang Mach-E είναι το απόλυτο προηγμένο gadget, με προηγμένες τεχνολογίες και πληθώρα σύγχρονων συστημάτων άνεσης, ψυχαγωγίας και ασφάλειας. Τώρα, μπορείς και εσύ να βιώσεις την μοναδική εμπειρία οδήγησης και συμβίωσης με την Mustang Mach-E, τόσο με μηνιαίο μίσθωμα μέσω του Ford Lease με 359 €, όσο αγοράζοντας την με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο που αγγίζει μόλις το 0,9%! Και όλα αυτά, με δεδομένη την 8ετή εγγύηση Ford Protect ή 160.000 km, 8 χρόνια συντήρηση και 4 χρόνια σέρβις!

Σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσεις καινούργιο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα το Ford που ονειρευόσουν, αφού τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford καθιστούν την αγορά ενός μοντέλου της γκάμας της πιο προσιτή από ποτέ! Μη χάνεις χρόνο και μπες στην επίσημη σελίδα της Ford για να μάθεις τα πάντα για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια βρες τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο για να το δεις από κοντά ή να κλείσεις ένα test drive.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...