Μικρή προκαταβολή και πολύ χαμηλό επιτόκιο για το Ford Puma

Το Ford Puma είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα B-SUV στην Ελλάδα, με την αντιπροσωπεία πλέον να το προσφέρει με χαμηλή προκαταβολή και πραγματικά ανταγωνιστικό επιτόκιο.

  • -
  • -

Με το νέο, καινοτόμο πρόγραμμα Ford Value, η απόκτηση του δημοφιλούς Puma, του μοντέλου με τις υψηλότερες πωλήσεις στην γκάμα της Ford στην Ελλάδα, έγινε πρόσφατα ακόμα πιο εύκολη.

Τώρα, χάρη στα άμεσα διαθέσιμα (για περιορισμένο αριθμό) αυτοκίνητα που έχει εξασφαλίσει η Ford Motor Ελλάς σε συνδυασμό με το μοναδικό πρόγραμμα Ford Value, η εμπειρία αγοράς ενός Ford Puma, γίνεται όχι μόνο εύκολη, αλλά και άμεση.

Το ταλαντούχο μικρό crossover της Ford με τον χαρισματικό και άκρως απολαυστικό χαρακτήρα στο δρόμο, διαθέτει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και μπορεί να αποκτηθεί με προκαταβολή από μόλις 4.799€ και χρηματοδότηση με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1b247e8b2c2d24cf00af086859b17ce1.JPG

Επιπλέον έκπτωση για τα υβριδικά Ford Puma

Στους προνομιακούς όρους του προγράμματος Ford Value για την αγορά όλων των υβριδικών εκδόσεων του Ford Puma περιλαμβάνεται επιπλέον όφελος 1.000€ καθώς και η μοναδική 8ετής εργοστασιακή εγγύηση της Ford Protect, η οποία ενισχύει την απροβλημάτιστη εμπειρία ιδιοκτησίας, την αυτοπεποίθηση των οδηγών και αυξάνει την αξία μεταπώλησης.

Δείτε ακόμα: Ηλεκτρικό Ford Puma: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νέο SUV

Κινητήρες με χαμηλή κατανάλωση για το Ford Puma

Η ευκολία απόκτησης του Ford Puma συνδυάζεται με την οικονομία κατά την χρήση του, αφού όλες οι διαθέσιμες παραλλαγές του κινούνται από τον πολυβραβευμένο κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid που ενσωματώνει ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48V με μίζα/γεννήτρια που συμβάλει σε όλα τα σενάρια οδήγησης στην τόνωση των επιδόσεων αλλά και στην περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e8837e29ab8f254c000f233481669ccc.jpg

Ο 3κύλινδρος αυτός κινητήρας είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις με μέγιστη απόδοση 125 ή 155 ίππων, σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift της Ford.

Οι πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις των άμεσα διαθέσιμων Ford Puma Titanium, ST-Line και ST-Line X, διαθέτουν πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και υποβοήθησης οδηγού, επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων Ford MegaBox και ενσωματωμένο modem για άμεση συνδεσιμότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...