30.000 ευρώ πρόστιμο σε οδηγό που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητο

Ένας 66χρονος στη Ζάκυνθο θεώρησε καλή ιδέα να δέσει τον σκύλο του πίσω από το αυτοκίνητο και να τον σέρνει. Ο πέλεκυς για την αποτρόπαια πράξη έπεσε βαρύς.

  • -
  • -

Δυστυχώς τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα δεν έχουν τέλος, με την είδηση για ένα νέο, αποτρόπαιο περιστατικό να προέρχεται από τη Ζάκυνθο.

Στο νησί του Ιονίου ένας 66χρονος είχε δέσει τον σκύλο πίσω από το αυτοκίνητο και το έσερνε. Μετά από σχετική καταγγελία, ο οδηγός συνελήφθη, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.300 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία εις βάρος του.

zakynthos-skylos-skilos

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες, χθες (13.02.2024), κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών, 66χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο εξέτασης σχετικής καταγγελίας, προέκυψε ότι, ο 66χρονος, απογευματινές ώρες χθες (13.02.2024), στην περιοχή Γερακάρι Ζακύνθου, έσερνε σκύλο, ιδιοκτησίας του, έχοντάς τον δεμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Δείτε ακόμαΚρήτη: Βγήκε στον δρόμο με τον σκύλο στην οροφή του οχήματος!

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, ενώ επιπλέον, σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 30.300 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Άνοιγμα: φωτό αρχείου

Πηγή: imerazante.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...