Αγόρασε το best seller μοντέλο της ελληνικής αγοράς με απόσυρση!

Το αυτοκίνητο που κατέκτησε την 1η θέση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά το 2023 μπορεί να γίνει δικό σας, αποσύροντας το παλιό σας αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Το Opel Corsa δε χρειάζεται συστάσεις. Μετά από 6 γενιές και περισσότερες από 14 εκατομμύρια πωλήσεις έχει αποδείξει στην πράξη, ότι δικαίως συγκαταλέγεται στην ανφάν γκατέ της κατηγορίας των supermini οχημάτων.

Best seller στην ελληνική αγορά

Το Corsa, κατέκτησε την 1η θέση των πωλήσεων στην Ελληνική αγορά για το 2023, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Η όμορφη σχεδίασή του, ο ποιοτικός, ευρύχωρος και συνάμα τεχνολογικά προηγμένος θάλαμος επιβατών του σε συνάρτηση με την ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων του που περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα βενζίνης, υβριδικές εκδόσεις (σύντομα στη χώρα μας), καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric, (με αυτονομία έως 405 km) ήταν οι σημαντικότεροι λόγοι που οδήγησαν το κοινό, να ψηφίσει δαγκωτό, το supermini της Opel.

Δικό σας (και) με απόσυρση

H Opel βέβαια δεν εφησυχάζεται με τις επιτυχίες του Corsa και παίζει ακόμα πιο επιθετικά από τις αρχές της νέας χρονιάς. Κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση του Corsa, χάρη στο πρόγραμμα «Απόσυρσης & Ανταλλαγής».

Συγκεκριμένα, καλεί τους υποψήφιους πελάτες να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας, προσφέροντάς τους το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Δείτε ακόμα: Video-Δοκιμή Opel Corsa 1.2 100PS AT8

Μάλιστα, η Opel κάνει τη ζωή των υποψηφίων αγοραστών του Corsa ακόμα πιο εύκολη, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της όλης διαδικασίας! Το μόνο που έχετε να κάνετε από μεριάς σας, είναι να επισκεφθείτε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Opel και να υποβάλλετε την αίτηση για το σχετικό πρόγραμμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...