Λάρισα: Πάρκαρε παράνομα και έγραψε «παρκάρω όπου γουστάρω»!

Είναι δυνατόν να παρκάρεις παράνομα, να προκαλείς πρόβλημα στα οχήματα και να ζητάς και τα ρέστα; Στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν.

  • -
  • -

Στην Ελλάδα, θεωρούμε δεδομένο πως έχουμε το δικαίωμα να σταθμεύουμε όπου μας βολεύει, αρκεί να τη γλυτώσουμε από την Τροχαία. Τα στοιχεία που δημοσιεύει εβδομαδιαίως η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τις παραβάσεις και την παράνομη στάθμευση, αποδεικνύουν ότι το φαινόμενο είναι σοβαρό.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη στη Λάρισα δεν έχει προηγούμενο. Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου άφησε ένα χαρτί στο παρμπρίζ αυτοκινήτου που είχε παρκάρει παράνομα, ζητώντας από τον οδηγό να είναι πιο προσεκτικός ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα στα απορριμματοφόρα.

«Φίλε οδηγέ, Παρακαλούμε να σταθμεύεις το όχημα σου έτσι ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα στη διέλευση των απορριμματοφόρων για τη σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων», έγραφε το σημείωμα.

Η απάντηση ωστόσο ήταν τόσο προκλητική που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Πάνω στο σημείωμα ανεγράφη: «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω».

Δείτε ακόμη: Λάρισα: Έπεσε με μηχανή σε λακκούβα – Δικαιώθηκε για 13.400 €

Θέλουμε να πιστεύουμε πως την απάντηση έγραψε κάποιος περαστικός που θέλησε να πικάρει τον οδηγό του αυτοκινήτου. Στην περίπτωση που το έκανε ο ίδιος, τότε πρέπει να επιληφθούν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...