Το νέο B-SUV της Mitsubishi που έχει 143 ίππους και καίει 4,7 lt στα 100 km

Μόλις κατέφθασε στη χώρα μας και φέρνει μία πλούσια γκάμα με οικονομικές και αποδοτικές εκδόσεις όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω.

  • -
  • -

Η Mitsubishi βρίσκεται σε τροχιά εξέλιξης και επαναφοράς του ονόματος της στις πρώτες σελίδες της ελληνικής αγοράς, φέρνοντας νέες προτάσεις-κλειδιά στην γκάμα της. Παρατηρώντας τις τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και τις προτιμήσεις του κοινού, η ιαπωνική μάρκα πρόσθεσε δύο εξαιρετικά έξυπνες επιλογές οι οποίες τοποθετούνται στην καρδιά δύο δημοφιλών segment και φέρουν πλούσια γκάμα κινητήρων με σύνολα βενζίνης αλλά και διαφόρων ειδών υβριδικά. Για τώρα θα επικεντρωθούμε στο B-SUV της παρέας, το οποίο στην πλήρως υβριδική εκδοχή του αποδίδει 143 ίππους, ενώ ταυτόχρονα καίει μόλις 4,7 lt/100km.

1

Πρόκειται για το Mitsubishi ASX, το νέο B-SUV το οποίο ξεκινά από τις 25.750 € στην έκδοση 1.0-T 6MT INFORM με το 1.000άρι 3κύλινδρο μοτέρτων 90 ίππων. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Το νέο ASX όμως διατίθεται εκτός από τον παραπάνω κινητήρα και ως ήπια υβριδικό, ως πλήρως υβριδικό, αλλά και ως Plug in Hybrid. Η τεχνολογία πλήρως υβριδισμού μάλιστα θεωρείτε ιδανική για όσους θέλουν να ισορροπήσουν ανάμεσα στην οικονομία που προσφέρει ο εξηλεκτρισμός, αλλά και στην ανεξαρτησία ενός συνόλου που δεν χρειάζεται εξωτερική πηγή φόρτισης.

2

143 ίπποι με ελάχιστη κατανάλωση

Στην περίπτωση του ASX, η έκδοση με τον βενζινοκινητήρα των 1.6 lt, τους δύο ηλεκτροκινητήρες και ένα multi-mode αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αποτελεί το πρώτο μοντέλο της Mitsubishi στην Ευρώπη με πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης (HEV). Η μονάδα των 143 ίππων ικανοποιεί τις προσδοκίες του οδηγού σε επίπεδο επιδόσεων, αλλά η προσθήκη ηλεκτρικής υποβοήθησης συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών, οι οποίες είναι μόλις 105 g/km CO2, και στη βελτίωση της αποδοτικότητας  καυσίμου. Το πλήρως υβριδικό ASX καταναλώνει μόλις 4,7 lt/100km με βάση τον επίσημο κύκλο δοκιμών.

3

Ενσωματωμένα σε μια πλήρη γκάμα 3 πλούσια εξοπλισμένων εκδόσεων (Invite Plus, Intense Plus, Instyle), το πλήρως υβριδικό κινητήριο σύνολο είναι διαθέσιμο στο νέο ASX από την έναρξη της κυκλοφορίας του με τις τιμές να ξεκινούν για το συγκεκριμένο από τις 36.890 €. Παράλληλα, το μοντέλο συνοδεύεται από:

  • Εργοστασιακή εγγύηση 5-ετών/100.000 km.
  • Εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας 12 ετών.
  • Εγγύηση μπαταρίας συστήματος κίνησης 8 ετών/160.000 km
  • Εγγύηση χωρητικότητας μπαταρίας 8 ετών /160 000 km.
  • Οδική βοήθεια 5 ετών (Mitsubishi Motors Assistance Package)

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις τιμές για όλες τις εκδόσεις μαζί με στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...