Ολυμπιακός: Η ομάδα μπάσκετ τα δίνει όλα στη FlexCar League. Πολύ γέλιο! Δες το video

Σουτ μέσα από κινούμενο όχημα, παρκάρισμα με κλειστά μάτια, αλλαγή ελαστικού, τρομερές ατάκες, άφθονο γέλιο. Το video της FlexCar με τους παίκτες του Ολυμπιακού… τα σπάει!

  • -
  • -

Η FlexCar, υπέβαλλε του παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού σε μια… διαφορετική πρόκληση από αυτή που βιώνουν καθημερινά. Για την ακρίβεια σε τρεις διαφορετικές δοκιμασίες, οι οποίες πέρα από άφθονο γέλιο είχαν και ένα κοινό παρονομαστή: Το αυτοκίνητο.  

Το video που έδωσε στη δημοσιότητα η FlexCar είναι αναμφίβολα ένα από τα πλέον απολαυστικά των τελευταίων ετών, όπου πρωταγωνιστές σε αυτό, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, συνδύασαν οδήγηση, μπάσκετ και πολύ… γέλιο, σε ένα κλιπ που αξίζει όλοι να παρακολουθήσουν.

Τρείς δοκιμασίες – Τρία ζευγάρια – Τρομερές ατάκες

Η FlexCar «έστησε» τρεις δοκιμασίες. Σουτ στην κίνηση, παρκάρισμα στα τυφλά και αλλαγή ελαστικού. Τα δε ερυθρόλευκα ζευγάρια ήταν οι Κώστας Παπανικολάου-Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τόμας Γουόκαπ-Σακίελ ΜακΚίσικ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης-Τζορτζ Πάπας.

Στην πρώτη δοκιμασία στόχος ήταν οι παίκτες να σκοράρουν εν... κινήσει μέσα από ένα ανοιχτό Fiat 500. Το «δίδυμο» των Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ τα πήγε περίφημα καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη.

Δείτε ακόμα: Αποκτήστε καινούργιο αυτοκίνητο, χωρίς δάνειο και χωρίς προκαταβολή

Στο παρκάρισμα οι Τόμας Γούοκαπ και Σακιέλ ΜακΚίσικ, με τον πρώτο να οδηγεί με κλειστά μάτια και τον «Σακ» να τον καθοδηγεί, αποδείχθηκαν άχαστο δίδυμο, ενώ στην τρίτη δοκιμασία όπου περιλάμβανε την αλλαγή λάστιχου, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης όχι μόνο έκλεψε την παράσταση με τις θρυλικές ατάκες προς τον πρώην πια συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Τζορτζ Πάπας αλλά και τη νίκη από τα άλλα δυο ζευγάρια.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε στο 5λεπτο video που ακολουθεί σκηνές και ατάκες γεμάτες χιούμορ με τους παίκτες του Ολυμπιακού να διασκεδάζουν με την ψυχή τους στις δοκιμασίες της FlexCar.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...