Η JLo διαφημίζει το νέο Fiat 500e και ρίχνει το ίντερνετ [video]

Το ηλεκτρικό Fiat 500 πατάει τους τροχούς του στις Η.Π.Α. με την Jennifer Lopez να αναλαμβάνει τις απαραίτητες συστάσεις με το αμερικανικό κοινό.

  • -
  • -

Το ηλεκτρικό Fiat 500 εμφανίζεται στο τελευταίο μουσικό βίντεο κλιπ της JLo, "Can't Get Enough". Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως συμβολική κίνηση τόσο για τη «λατίνα» pop star όσο και για το ηλεκτρικό 500 της Fiat, καθώς αμφότεροι, επιστρέφουν ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του αμερικανικό κοινού.  

Αυτό είναι το πρώτο single της JLo μετά από σχεδόν μια δεκαετία, ενώ η Fiat λανσάρει μετά το όχι και τόσο επιτυχημένο ντεμπούτο της το 2011 στις Η.Π.Α, το φαντεζί 500e προσδοκώντας στη μεγάλη εμπορική ρελάνς.

Το teaser βίντεο διάρκειας 30’’ δείχνει την 54χρονη σταρ να χορεύει και να περπατά στον δρόμο σαν να είναι σε κάποια πασαρέλα. Στο μικρό βίντεο πάντως εμφανίζεται μια παλιότερη έκδοση του 500C η οποία συναντιέται με το ηλεκτρικό 500e έχοντας στο επίκεντρο την τραγουδίστρια.

Μια σχέση που κρατάει χρόνια

Η σχέση της Jennifer Lopez με τη Fiat κρατάει χρόνια. Για την ακρίβεια περισσότερο από μια δεκαετία όταν η JLo είχε διαφημίσει ξανά, το 2011, το Fiat 500 τότε που οι Ιταλοί επέστρεψαν στην αμερικανική αγορά.

Η ηλεκτρική πλέον version του μοντέλου θα είναι διαθέσιμη στο αμερικανικό κοινό από τις 12 Μαρτίου. Όσο για τα τεχνικά στοιχεία, αυτά θα παραμείνουν ίδια με τη βασική έκδοση. Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα θα έχει απόδοση 118 PS με 220 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία των 42 kWh θα χαρίζει αυτονομία στο όχημα της τάξεως των 235 km.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε το FIAT 500 RED Edition 42 kWh

Aξίζει επίσης να σημειωθεί πως το Fiat 500e διατίθεται σε 44 χώρες παγκοσμίως και τη χρονιά που μας πέρασε ήταν το best seller ηλεκτρικό αυτοκίνητο του ομίλου Stellantis με 65.000 ταξινομήσεις, κάτι που αντιστοιχεί σε μερίδιο 14,7% για τα ηλεκτρικά μοντέλα των κατηγοριών Α+Β.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...