Κάνε απόσυρση και απόκτησε το αγαπημένο σου Opel με το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς!

Απόσυρε ή αντάλλαξε το παλιό σου αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας στην καλύτερη τιμή της αγοράς, ενώ η Opel κάνει τα πάντα για σένα!

  • -
  • -

Αν με τη νέα χρονιά έψαχνες ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, η Opel σου προσφέρει σήμερα τη δυνατότητα να το κάνεις πραγματικότητα. Με το κορυφαίο πρόγραμμα απόσυρσης που προσφέρει, μπορείς να αποκτήσεις το Opel που σου ταιριάζει πιο εύκολα και οικονομικά από ποτέ. Απόσυρε ή αντάλλαξε το παλιό σου αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας, εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς και επίλεξε την άνεση, την απόδοση, και την καινοτομία που προσφέρει η γερμανική μάρκα.

Και το καλύτερο; Η Opel κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Opel και να υποβάλλεις αίτηση για το σχετικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια το αφήνεις πάνω τους και εσύ επωφελείσαι της καλύτερης τιμής εξαγοράς του παλιού σου οχήματος, διαλέγοντας παράλληλα το νέο Opel που ταιριάζει ιδανικά στις δικές σου ανάγκες.

Πάρε το Opel που σου ταιριάζει με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση

Με μία πλήρη γκάμα, η Opel διαθέτει ένα μοντέλο για κάθε ηλικιακό κοινό και επιθυμία. Ψάχνεις για το ιδανικό compact αυτοκίνητο που θα σε βολέψει τόσο στην πόλη, όσο και εκτός; Το ανανεωμένο Corsa, το best-seller της Ελληνικής αγοράς για το 2023 είναι η απάντηση. Το γερμανικό supermini είναι μακράν το κορυφαίο σε πωλήσεις στη χώρα μας, με τη μοντέρνα σχεδίαση του, το σύγχρονο και ευρύχωρο εσωτερικό, την ποιότητα κύλισης και τους άκρως αποδοτικούς κινητήρες, να αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα που το έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού. Η γκάμα του ξεκινάει με την έκδοση 1.2 75 PS, η οποία διατίθεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο. Συνεχίζει με το 1.2 Turbo των 100 PS με επιλογή χειροκίνητου ή αυτόματου 8 σχέσεων και κορυφώνεται με το 1.2 Turbo απόδοσης 130 ίππων, το οποίο και συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο.

Εάν θεωρείς ότι είσαι πιο περιπετειώδης χαρακτήρας, τότε τα compact SUVs Mokka και Crossland αποτελούν την ιδανική επιλογή. Το Mokka είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην κατηγορία των B-SUV, συνδυάζοντας με επιτυχία τη νέα Bold & Pure σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel και τη τεχνολογία αιχμής που διακρίνει τη γερμανική μάρκα. Το αμάξωμα ξεχωρίζει με την τεχνοτροπία Opel Vizor, ενώ στο εσωτερικό το Opel Pure Panel εξασφαλίζει ψηφιακή εργονομία.

Το Crossland είναι το ιδανικό B-SUV για όσους αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό πρακτικότητας, χώρων και crossover χαρακτηριστικών. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τέσσερις ενήλικες στο εσωτερικό του, ενώ ο χώρος των αποσκευών από 410 έως και 1.255 lt (με διπλωμένες τις πλάτες των πίσω καθισμάτων), είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία. Μία σειρά από έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και λύσεις όπως τα πίσω συρόμενα καθίσματα, αυξάνουν ακόμα περισσότερο το βαθμό πρακτικότητας και χρηστικότητας. Φυσικά, είναι απόλυτα σύμφωνο με τις προσταγές της εποχής όσον αφορά το σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητας, χάρη στο γνωστό Radio 4.0 IntelliLink.

Τέλος, εάν αναζητάς το κορυφαίο SUV τόσο της Opel, αλλά και γενικότερα στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών, το Grandland είναι η απάντηση. Εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες και κινητήρια σύνολα, προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, απόδοσης και πολυτέλειας. Το Opel Grandland πρωταγωνιστεί από την πρώτη κιόλας στιγμή που παρουσιάστηκε, όντας σύγχρονο αισθητικά, εμπλουτισμένο με τις νεότερες τεχνολογίες της μάρκας και με μια εκτενή γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνουν βενζινοκίνητα, μέχρι diesel και Plug-In Hybrid σύνολα. Από τη βασική του κιόλας έκδοση, διατίθεται με πληρέστατο εξοπλισμό, από τον οποίο δεν λείπει πραγματικά τίποτα (οθόνη αφής 10 ιντσών, κάμερα οπισθοπορίας, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμη).

Η γκάμα της Opel έχει να προσφέρει μία επιλογή για κάθε αγοραστή. Αν θέλεις να μπεις στον μαγικό κόσμο της γερμανικής φίρμας, τώρα είναι η στιγμή. Μπορείς σήμερα να επωφεληθείς από όλα τα παραπάνω προνόμια και φυσικά να πάρεις το νέο σου αυτοκίνητο άμεσα, με δεδομένο πως το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Opel! Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα και να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα ώστε να ζητήσεις προσφορά, σήμερα κιόλας!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...