To supercar που το συναρμολογείς μόνος σου και ξεκινά από 35.000 ευρώ

Με επιρροές από Porsche και McLaren στη σχεδίαση, το Rhino RR01 είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις το supercar που πάντα ήθελες σε τιμή οικογενειακού.

  • -
  • -

Για όσους δεν ξέρουν, kit cars ονομάζονται τα αυτοκίνητα που είναι πλήρως λειτουργικά, αλλά τα συναρμολογείς μόνος σου. Σαν ένα LEGO για μεγάλους θα έλεγε κανείς. Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν εντάσσεται και το λιθουανικής καταγωγής RR01 της Rhino Racing. Ένα νόμιμο για χρήση σε δημόσιο δρόμο συναρμολογούμενο αυτοκίνητο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για οδήγηση σε πίστα. Τουλάχιστον έτσι το διαφημίζουν οι δημιουργοί του.

1

Η ιστοσελίδα της εταιρείας δεν δίνει τεράστιο όγκο πληροφοριών, αλλά λέει ότι το βασικό μοντέλο ξεκινά από 35.000 € και χρησιμοποιεί αλουμινένιο μονοκόκ πλαίσιο καθώς και roll cage. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα αμάξωμα από υαλοβάμβακα, μια πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ σε τρεις κατευθύνσεις και ένα σπορ τιμόνι με ενσωματωμένη οθόνη 4,3 ιντσών.

2

Εάν τώρα θέλετε το κάτι παραπάνω υπάρχουν διάφορα πακέτα που μπορεί να προσθέσει κανείς, με ελαφρύτερα παράθυρα και τροχούς 19 ιντσών ντυμένους με ελαστικά της Toyo (3.500 €). Μάλιστα το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πληροφορίες έρχεται και με σύστημα πέδησης της AP Racing με 6πίστονες δαγκάνες, το οποίο κοστίζει 6.000 €. Άλλα πακέτα είναι το σύστημα ψύξης (2.500 €), το πακέτο για το εσωτερικό (3.500 €), το πακέτο Carbon (11.000 €) και πολλά ακόμη. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τιμές.

3

Περνώντας στο κινητήριο σύνολο τώρα, αυτό από μόνο του σύμφωνα με πηγές κοστίζει 37.500 €, αλλά πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό V10 μοτέρ 5,2 λίτρων, το οποίο προέρχεται από το Audi R8. Σύμφωνα με τη Rhino ανακατασκευάζεται πλήρως, χρησιμοποιώντας ολοκαίνουργια σωθικά, ενώ συνοδεύεται από σειριακό κιβώτιο αγωνιστικών προδιαγραφών 6 σχέσεων, εγκέφαλο και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Οι φήμες μιλάνε για κίνηση στους πίσω τροχούς με την απόδοση του μοτέρ να φτάνει τους 487 ίππους, ενώ το βάρος υπολογίζεται πως δεν ξεπερνά τα 1.150 κιλά.

4

Δείτε ακόμη: Οι 3 Ferrari που πουλήθηκαν στην Ελλάδα - Ξεπερνούν τo 1,5 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το αυτοκίνητο θα μπορεί να στηθεί από τους ίδιους τους αγοραστές χωρίς να υπάρχει ανάγκη για πληθώρα μηχανολογικών γνώσεων. Οι πρώτες παραδόσεις υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...