Top 10 Μοντέλα 15 - 21 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 15 - 21 Ιανουαρίου

Tο ιαπωνικό crossover εξακολουθεί να διατηρεί την πρώτη θέση στα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε.

  • -
  • -

Για ακόμα μία εβδομάδα η λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR είχε μικρές αλλαγές. Και πάλι, στην πρώτη δεκάδα συναντάμε αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών, ενώ σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα είχαμε και μία νέα είσοδο στη σχετική λίστα. Ξεκινώντας από την κορυφή, για ακόμα μία εβδομάδα το Suzuki Ignis κράτησε την πρωτιά στην κατοχή του, με το Kia Picanto να διατηρείται στη 2η θέση. Η μοναδική αλλαγή στην πρώτη δεκάδα εντοπίζεται στη μάχη για την 3η θέση, με το Toyota Aygo X να περνάει και πάλι μπροστά από το Suzuki Swift και να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, με το ιαπωνικό σούπερμινι να πέφτει στην 4η θέση. Από την 5η έως και την 9η θέση, η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη, με τα Seat Ibiza, Skoda Fabia, Fiat Panda, Fiat 500 και Volkswagen UP! να διατηρούν την ίδια θέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Η μοναδική νέα είσοδος στην πρώτη δεκάδα, αφορά το Suzuki Vitara, το οποίο συναντάμε στην 10η θέση.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...