Νέο video: Δοκιμάζουμε το MG 4 Exclusive 64 kWh 204 PS

Το MG 4 έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των μικρομεσαίων ηλεκτρικών με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και τη value for money προσέγγιση.

  • -
  • -

Με την MG να είναι ευρέως γνωστό πλέον ότι έχει επιστρέψει στην ελληνική αγορά, το 4άρι αποτελεί το ηλεκτρικό μικρομεσαίο hatchback που καλείται να σταθεί απέναντι σε καταξιωμένα μοντέλα. Με όπλο την εντυπωσιακή εμφάνιση, τις μοντέρνες τεχνολογίες και τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, η έκδοση Exclusive με τη μπαταρία των 64 kWh και τον ηλεκτροκινητήρα των 204 ίππων, ανέλαβε να μας πείσει για τις αρετές του κινεζικού μοντέλου και να μας δείξει γιατί αυτό ξεχωρίζει.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του

Με τον κατασκευαστή να υπόσχεται 450 km αυτονομία και επιδόσεις της τάξης των 7,9 sec για το 0-100 km/h, το MG 4 θέλει να προσφέρει ξέγνοιαστες μετακινήσεις χωρίς άγχος και με μπόλικες δόσεις οδηγικής ευχαρίστησης. Και όλα αυτά με την τιμή, ειδικά μετά και την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης, να βρίσκεται πιο χαμηλά ακόμη και από θερμικές επιλογές της ίδιας κατηγορίας. Διεκδικεί κατευθείαν την πρωτιά στην λίστα με τα πιο θελκτικά μοντέλα των επίδοξων αγοραστών. Το θέμα είναι θα τα καταφέρει; Δείτε τη video-δοκιμή στην κορυφή του άρθρου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...