Eπίσημο! Στην Ελλάδα η νέα κινεζική μάρκα Omoda - Πότε έρχεται;

Μία ολοκαίνουρια μάρκα αυτοκινήτων από την Κίνα θα υποδεχτεί πολύ σύντομα η Ελλάδα, με ένα SUV βενζίνης και ένα ηλεκτρικό. Πότε φτάνει στη χώρα μας;

  • -
  • -

Η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται εν μέσω ενός σημαντικού μετασχηματισμού, με αυξανόμενη έμφαση στα ηλεκτρικά οχήματα. Η τάση αυτή είναι εμφανής στην ελληνική αγορά, όπου μια νέα μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η Omoda, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το δεύτερο τρίμηνο του 2024.

Η Omoda είναι μια κινεζική μάρκα που επεκτείνει με ταχείς ρυθμούς την παρουσία της στην Ευρώπη. Η εταιρεία έχει ήδη λανσάρει τα ηλεκτρικά της μοντέλα σε αρκετές χώρες, όπως η Ινδονησία, η Μαλαισία και το Βιετνάμ. Τώρα, η Omoda στρέφει την προσοχή της στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να προσφέρει δύο μοντέλα: το Omoda E5 και το Omoda C5.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f6c5ea8370513734cdf34082e9a090ed.jpeg

Το ηλεκτρικό Omoda E5

Το Omoda E5 είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί μια κομψή και πρακτική επιλογή για τους Έλληνες οδηγούς. Έχει αυτονομία έως 430 km (WLTP) και μπορεί να φορτιστεί από το 30% στο 80% σε μόλις μισή ώρα. Το Omoda E5 διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο εσωτερικό και έναν μακρύ κατάλογο βασικών χαρακτηριστικών, όπως adaptive cruise control, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα infotainment με οθόνη αφής 10,25 ιντσών.

Δείτε ακόμα: Omoda E5 - Τι φέρνει στην Ελλάδα το νέο SUV από την Κίνα; Πότε έρχεται;

Το βενζινοκίνητο Omoda C5

Το Omoda C5 τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6 TGDi που αποδίδει 197 ίππους. Διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων και δύο επίπεδα εξοπλισμού: Comfort και Premium. Η έκδοση Comfort περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως adaptive cruise control, κάμερα οπισθοπορείας ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι και φωνητικό βοηθό. Η έκδοση Premium προσθέτει χαρακτηριστικά όπως κάμερα 360 μοιρών, ηχοσύστημα SONY με οκτώ ηχεία, ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ ηλεκτρική ηλιοροφή.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e9304be71f0b2bfdd9d7d552a041e3c9.jpg

Η Omoda είναι μια μάρκα που έχει δεσμευτεί στη βιωσιμότητα και την καινοτομία. Η εταιρεία θέλει να παρέχει στους Έλληνες οδηγούς ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας που είναι ταυτόχρονα κομψά και πρακτικά. Η Omoda είναι βέβαιη ότι τα αυτοκίνητά της θα τύχουν καλής υποδοχής στην Ελλάδα και η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη που θα αποτελέσει μέρος του αυτοκινητικού τοπίου της χώρας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...