Τα 3 φθηνότερα αυτοκίνητα στην Ελλάδα

Μπορεί τα SUV να κλέβουν το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά τα φθηνά αυτοκίνητα ποτέ δεν θα βγουν εκτός μόδας. Πάμε να δούμε τα 3 πιο οικονομικά μοντέλα της αγοράς.

  • -
  • -

Όλοι ξέρουμε πως το πρώτο αυτοκίνητο που θα έρθει στο μυαλό των περισσότερων που ψάχνουν να αγοράσουν κάτι καινούργιο, θα είναι ένα SUV ή ένα crossover. Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν τους νοιάζει το υπερυψωμένο αμάξωμα και ο αέρας ενός SUV, παρά μόνο η τιμή απόκτησης. Και συγκεκριμένα, όσο μικρότερη, τόσο το καλύτερο. Ειδικά εν έτη 2024, που οι τιμές των αυτοκινήτων έχουμε φτάσει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα και ακόμη και λιλιπούτεια μοντέλα πόλης, αγγίζουν το φράγμα των 20.000 ευρώ.

Καλώς ή κακώς, η αγορά έχει αλλάξει για πάντα και η κατηγορία των μοντέλων με τιμή από 9.000 έως 13.000 € έχει εξαφανιστεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Πόσο κοστίζουν λοιπόν τα 3 φθηνότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς σήμερα; Πάμε να τα δούμε:

1. FIAT Panda – Από 14.590 €

panda

Το μικρό μοντέλο της FIAT αποτελεί την φθηνότερη επιλογή στην ελληνική αγορά σήμερα με τιμή 14.590 €. Αυτή προκύπτει χάρη στην προωθητική καμπάνια της ιταλικής μάρκας «FIAT ECO BONUS», προσφέροντας έτσι το Panda στην έκδοση 1.0 Hybrid των 70 ίππων, με την χαμηλότερη τιμή που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε ελληνικό τιμοκατάλογο. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

2. KIA Picanto – Από 14.790 €

picanto

Το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της KIA, το Picanto, έχασε τον τίτλο του φθηνότερου μοντέλου της αγοράς, αλλά παραμένει πολύ κοντά στη δεύτερη θέση. Πρόκειται για τη βασική έκδοση 1.0 LX Inmotion 4S με το 1.000άρι ατμοσφαιρικό μοτέρ των 67 ίππων. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

3. Mitsubishi Space Star – Από 15.010 €

spacestar

Το αυτοκίνητο πόλης της ιαπωνικής μάρκας μετά από ένα μικρό διάλειμμα επανήλθε στην ελληνική αγορά και κατευθείαν πέρασε στο Top 3 των φθηνότερων μοντέλων που μπορείς να αγοράσεις σήμερα με τιμή οριακά πάνω από τις 15.000 €. Όπως συμβαίνει και με τα παραπάνω μοντέλα, έτσι και εδώ έχουμε ένα μέλος του A segment με 1.000άρι ατμοσφαιρικό μοτέρ απόδοσης 71 ίππων. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...