Η εφαρμογή που έδωσε 506.917 € tips στους οδηγούς της

Η Freenow, το super app μετακίνησης έσπασε όλα τα ρεκόρ και το 2023 παραμένοντας το No 1 Taxi App και στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Το 2023 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τη FREENOW, καθώς γνώρισε σημαντική αύξηση σε εγγεγραμμένους οδηγούς, χρήστες της εφαρμογής, έσoδα και άλλους βασικούς δείκτες, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών υπηρεσιών μετακίνησης.

H FREENOW διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων οχημάτων στην Ευρώπη, ενεργό σε 9 αγορές και περισσότερες από 150 πόλεις. Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν από τη μεγαλύτερη γκάμα παροχών μετακίνησης, και να κάνουν κράτηση για το πλησιέστερο ταξί, αυτοκίνητο ή να επιλέξουν εναλλακτικές λύσεις, όπως ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά μηχανάκια και ηλεκτρικά ποδήλατα.

Με περισσότερους από 9.000 εγγεγραμμένους οδηγούς στην Ελλάδα

Η FREENOW αποτελεί το No 1 Taxi App στην Ελλάδα, με πάνω από 9.000 εγγεγραμμένους οδηγούς και πάνω από 1,3 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες να απολαμβάνουν την άνεση των υπηρεσιών της.

Αποτέλεσμα της αγάπης και της εμπιστοσύνης των επιβατών και των οδηγών ταξί ήταν η δημοφιλής εφαρμογή να καταγράψει ανάπτυξη που αγγίζει το 46% το τελευταίο τρίμηνο του 2023 σε σχέση με του 2022.

Ήδη, εκτός από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, η εφαρμογή της FREENOW είναι πλέον διαθέσιμη και στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ ο σχεδιασμός για το 2024 περιλαμβάνει ακόμα περισσότερους προορισμούς, αλλά και υπηρεσίες.

Αθροιστικά, κατά τη δωδέκατη χρονιά λειτουργίας της εφαρμογής, οι συνεργαζόμενοι οδηγοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης διένυσαν συνολικά 69.221.915 χιλιόμετρα για διαδρομές μέσα από την πλατφόρμα, μια απόσταση από τη Γη μέχρι τη Σελήνη 180 φορές.

Δείτε ακόμα: Ποια αντικείμενα ξεχνάμε πιο συχνά σε ένα ταξί;

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, 26 αιτήματα για διαδρομή γίνονται κάθε λεπτό στην πλατφόρμα της FREENOW. Συνολικά το 2023, ο μέσος όρος βαθμολογίας των οδηγών που συνεργάζονται με την εφαρμογή βρίσκεται στο 4,85 στα 5, ενώ oι επιβάτες έδειξαν την εκτίμησή τους για την εξαιρετική εξυπηρέτηση συνεισφέροντας €506.917 σε φιλοδωρήματα προς τους οδηγούς μέσω της ηλεκτρονικής πληρωμής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...