Νέο video: Δοκιμάζουμε το νέο Renault Clio E-Tech

Το Renault Clio ανανεώθηκε και καταφθάνει στο στόλο του GOCAR στην κορυφαία του υβριδική εκδοχή, εξοπλισμένο με το ολοκαίνουργιο, επίσης κορυφαίο, πακέτο εξοπλισμού Esprit Αlpine.

  • -
  • -

Το Clio δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Αποτελεί το το best seller μοντέλο της Renault, με σχεδόν 16 εκατ. πωλήσεις σε 33 χρόνια, αλλά και για το πιο καλοπουλημένο γαλλικό αυτοκίνητο όλων των εποχών! Βαρύ όνομα, αλλά η ανανεωμένη εκδοχή της πιο πρόσφατης γενιάς δείχνει πως έχει όλα τα εφόδια για να το υποστηρίξει. Και ποιο καλύτερο για να μας το αποδείξει, από το κορυφαίο, υβριδικό μέλος της γκάμας του γαλλικού supermini, στην σπορτίφ νέα έκδοση Esprit Αlpine.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και ποιοτικό εσωτερικό κόσμο, το νέο Clio στην υβριδική έκδοση E-Tech θέλει να δείξει πόσο επίκαιρο είναι ένα τέτοιο αυτοκίνητο σήμερα. Η συνδυαστική ισχύς έχει αυξηθεί στους 145 ίππους (από 140), και η διαφορά στις επιδόσεις είναι ακόμα μεγαλύτερη απ’ όση περιμένεις από πέντε άλογα, με το 0-100 km/h να πέφτει στα 9,3" (από 9,9"). Παράλληλα, οφέλη βλέπουμε και στον οικολογικό χαρακτήρα με τις εκπομπές CO2 να έχουν μειωθεί από τα 99 στα 95 g/km. Πώς είναι όμως στην πράξη όλα τα παραπάνω στοιχεία; Η απάντηση στο νέο μας video στην κορυφή του άρθρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...