Τραγωδία στην άσφαλτο: 7 τροχαία με 2 νεκρούς σε ένα 24ωρο – Δείτε που έγιναν

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το 2024 στους ελληνικούς δρόμους. Σε λίγες ώρες σημειώθηκαν 7 σοβαρά τροχαία με 2 νεκρούς και 8 τραυματίες.

  • -
  • -

Βαρύς συνεχίζει να είναι ο φόρος αίματος στην άσφαλτο. Οι Έλληνες οδηγοί, επιδεικνύουν απροσεξία στον δρόμο και αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες, με αποτέλεσμα τα τροχαία ατυχήματα να είναι πολλά και σοβαρά.

Με την έναρξη του 2024, στη Δυτική Ελλάδα ειδικότερα, σημειώθηκαν 7 τροχαία, με απολογισμό 2 νεκρούς και 8 τραυματίες. Σύμφωνα με το tempo24, το πρώτο δυστύχημα έγινε στην περιοχή Παλιοκάτωνα Αχαΐας, στην Αιγιάλεια, όταν φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του.

Ο 67χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε νεκρός από άνδρες της Πυροσβεστικής. Είχε πάει στην περιοχή για να κυνηγήσει.

atixima

Επίσης, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο. Ένας ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στην Πάτρα, τρία άτομα τραυματίστηκαν σε σφοδρή σύγκρουση στη διασταύρωση Κορίνθου και Παπαφλέσσα. Σύμφωνα με πληροφορίες το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο ηλικιωμένος οδηγός ήταν η αιτία της σφοδρής σύγκρουσης , που διέλυσε σχεδόν τα δύο οχήματα.

Όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός ενός Citroen υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ κινείτο στην διασταύρωση. Έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» πάνω σε ένα άλλο όχημα το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα. Άμεσα έφθασε στο σημείο δικυκλιστής του ΕΚΑΒ ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και στα τρία άτομα, ενώ στη συνέχεια έγινε μεταφορά τους στο Νοσοκομείο.

Ο οδηγός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, ενώ η σύζυγός του που τραυματίστηκε κατά την σύγκρουση υπεβλήθη σε χειρουργείο. Τραυματίας αλλά σε καλύτερη κατάσταση και η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ συντρίμμια από τα δύο οχήματα είχαν διασκορπιστεί σε μεγάλη έκταση επί του οδοστρώματος. Ερευνες διενεργεί και η Τροχαία Πατρών που άμεσα έφθασε στο σημείο!

atixima

Λίγο αργότερα, στη διασταύρωση των οδών Οθωνος Αμαλίας και Νόρμαν κοντά στις γραμμές του τρένου της Πάτρας, για άγνωστο λόγο νεαρός δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βρέθηκε στο έδαφος, ενώ σύρθηκε για αρκετά κάποια μέτρα.

Διερχόμενοι έσπευσαν για βοήθεια, ενώ εκλήθη και ασθενοφόρο. Ο νεαρός ήταν για αρκετά λεπτά πεσμένος στο έδαφος μην μπορώντας να σηκωθεί. Είχε τραυματιστεί στα άκρα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και στο Μεσολόγγι, στο ύψος της Αγριλιάς, όταν επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με όχημα της Π.Υ. Μεσολογγίου που πήγαινε στο Αιτωλικό.

atixima

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σύγκρουση ένα παιδί μεταφέρθηκε στην Πάτρα, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, συνοδευόμενο από τη μητέρα του, για προληπτικούς λόγους.

Δείτε ακόμη: Με τράκαρε μεθυσμένος - Τι ισχύει με την ασφάλεια

Σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών δύο άνδρες ηλικίας 25 ετών έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων, στην οδό 25ης Μαρτίου. Ένα ακόμη άτομο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αλλά με ελαφρά τραύματα.

Τέλος, στο Αγρίνιο, στη διασταύρωση των οδών Δ. Θεοτοκόπουλου- Αγ. Χριστοφόρου, μηχανάκι συγκρούστηκε με προπορευόμενο ΙΧ που έστριβε αριστερά προς Αγ. Χριστόφορου. Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου.

πηγή: tempo24.news

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...