Νέο video: Δοκιμάζουμε το νέο Opel Corsa 1.2 100PS AT8

Το γερμανικό supermini επικαιροποιήθηκε τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά για να επιστρέψει στην μάχη για την κορυφή της κατηγορίας.

  • -
  • -

Με την Opel να βρίσκεται σε τροχιά ανανέωσης, όλα της τα μοντέλα αποκτούν νέα σχεδιαστική ταυτότητα αλλά και εμπλουτισμένο τεχνολογικό υπόβαθρο. Το Corsa αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην φρεσκαρισμένη γκάμα, φέροντας για πρώτη φορά την νέα μάσκα που ανασχεδιάστηκε πλήρως στα πρότυπα Opel Vizor, ενώ μαζί με μερικές ακόμη πιο διακριτικές αισθητικές, αλλά και τεχνολογικές αλλαγές, έρχεται για να διεκδικήσει και πάλι την κορυφή της κατηγορίας.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή

Τα σχεδόν σαράντα χρόνια εμπορικής πορείας και οι περισσότερες από 14 εκατομμύρια πωλήσεις, μιλούν από μόνες τους για την επιτυχία του μοντέλου, δίνοντας του όλα τα εφόδια για να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Στην έκδοση με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.200 cc των 100 ίππων συνδυασμένο με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων προσφέρει τη «σπιρτάδα» που χρειάζεσαι από ένα αυτοκίνητο πόλης, διατηρώντας την άνεση στο ταξίδι. Πώς το κάνει αυτό; Δείτε την video-δοκιμή στην κορυφή του άρθρου και θα καταλάβετε…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...