Τα 3 φθηνότερα B-SUV στην Ελλάδα

Με τα B-SUV να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις προτιμήσεις των Ελλήνων, αλλά και στην κορυφή των πωλήσεων, πάμε να δούμε τα τρία φθηνότερα της αγοράς.

  • -
  • -

Crossover και SUV αποτελούν πόλο έλξης για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αγοραστών, με τα compact μοντέλα της B-SUV κατηγορίας να έρχονται πρώτα σε δημοτικότητα. Συνδυάζοντας στοιχεία όπως η μοντέρνα εμφάνιση, οι αποδοτικοί κινητήρες, η χαμηλή κατανάλωση, η ευρυχωρία και μία σχετικά ικανοποιητική απόσταση από το έδαφος για κίνηση και σε χώμα, είναι λογικό να δημιουργούν ένα άκρως ελκυστικό πακέτο για τους επίδοξους αγοραστές. Αν βάλουμε τώρα στη συνταγή και τη χαμηλή τιμή απόκτησης τότε, το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί τουλάχιστον ακαταμάχητο.

Για να το καταφέρουμε αυτό λοιπόν, πάμε να δούμε τις τρεις φθηνότερες επιλογές του B-SUV segment, οι οποίες ξεκινούν κάτω από τις 20.000 € και προσφέρουν όλα τα στοιχεία που αναφέραμε παραπάνω. Ακολουθούν τα μοντέλα από το φθηνότερο προς το ακριβότερο:

Kia Stonic – Από 18.540 €

stonic

Το Stonic καταφέρνει να συνδυάσει τα καλά ενός αρκετά compact μοντέλου όπως είναι τα supermini, με τον πολυπόθητο crossover χαρακτήρα. Άνετο αλλά ταυτόχρονα και φιλικό προς το περιβάλλον το Stonic συνδυασμένο με κινητήρες 84, 100 και 120 ίππων, ενώ παράλληλα αποτελεί και το φθηνότερο B-SUV της αγοράς με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις 18.540 €. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

MG ZS – Από 18.950 €

zs

Μπορεί να κατέφθασε μόλις στην ελληνική αγορά, αλλά ήδη έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις χάρη στο ασύγκριτα υψηλό value for money χαρακτήρα του. Προσφέροντας ένα από τα πιο άνετα εσωτερικά του segment και πλούσιο εξοπλισμό με πάρα πολύ λίγα χρήματα, το ZS κλέβει την παράσταση ως ένα ολοκληρωμένο SUV με τιμή που ξεκινά κάτω από τις 19.000 €. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Hyundai Bayon – Από 19.340 €

bayon

Το κορεάτικο crossover είναι διαθέσιμο σε τρείς ιπποδυνάμεις (84,100 & 120 PS) καθώς και σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, προσφέροντας όμως ένα εξαιρετικά πλήρες πακέτο από την βασική κιόλας έκδοση των 19.340 €. Ένα μοντέλο που το πραγματικό του επίτευγμα είναι ο συνδυασμός των εξαιρετικών χώρων με τις συμπαγείς διαστάσεις. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...