Range Rover Electric - Θέτοντας νέα στάνταρ και στην ηλεκτροκίνηση!

Η Range Rover, η κορυφαία μάρκα πολυτελών SUV στον κόσμο, ανοίγει τη wishlist για το πολυαναμενόμενο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της. Το νέο Range Rover Electric αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 και θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τη μάρκα.

  • -
  • -

Το νέο Range Rover Electric θα βασίζεται στην ευέλικτη πλατφόρμα Modular Longitudinal Architecture (MLA). Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει την ενσωμάτωση ισχυρών ηλεκτρικών κινητήρων και μπαταριών, χωρίς να θυσιάζει την ευρυχωρία και την άνεση στην καμπίνα, ενώ η παραγωγή θα γίνεται στο Solihull του Ηνωμένου Βασιλείου. Εγγραφείτε στη wishlist για να έχετε την ευκαιρία να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα μπορούν να υποβάλουν προ-παραγγελία το 2024 και να λαμβάνετε αποκλειστικές ενημερώσεις για το εμβληματικό Νέο Range Rover.

Ακραία πολυτέλεια, στο πιο αθόρυβο Range Rover όλων των εποχών

Το Range Rover Electric θα διαθέτει τα υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας, επιδόσεων και φυσικά την ικανότητα κίνησης σε κάθε είδους επιφάνεια, συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά που έκαναν τη Range Rover εμβληματική, με τις τελευταίες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης. Τα παραπάνω θα αναδεικνύονται από το κομψό εσωτερικό, τα προηγμένα συστήματα ψυχαγωγίας και άνεσης, αλλά και την κορυφαίου επιπέδου ηχομόνωση.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1a1b4f567186ab90d428014e11d0fd76.jpg

Για την ακρίβεια, το Range Rover Electric θα είναι το πιο αθόρυβο Range Rover όλων των εποχών, χάρη σε μία μοναδική active road noise cancellation λειτουργία, αλλά και στην έλλειψη θορύβου από το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Επιδόσεις, κίνηση παντός εδάφους και τεχνολογία αιχμής

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία των Βρετανών θα έχει ισχύ πολλών ίππων, καθώς οι άνθρωποι της βρετανικής μάρκας έχουν θέσει στόχο οι επιδόσεις του Range Rover Electric, να είναι συγκρίσιμες με του V8, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας. Η μπαταρία του μοντέλου θα έχει μεγάλη χωρητικότητα, εξασφαλίζοντας αυξημένη αυτονομία, ενώ η αρχιτεκτονική των 800V θα παρέχει δυνατότητα ταχείας φόρτισης, επιτρέποντας στους οδηγούς να φορτίσουν την μπαταρία του οχήματος σε πολύ λίγα λεπτά.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b33bf30c9c82e149b49f485f5ebcf5f5.jpg

Τα μοντέλα της Range Rover είναι γνωστά για την ικανότητά τους να κατακτούν οποιονδήποτε δρόμο, όσο δύσκολος κι αν είναι, με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο να μην αποτελεί εξαίρεση. Επιπλέον, η Land Rover έχει αναπτύξει μια νέα τεχνολογία ρυμούλκησης, διάσχισης υδάτων με βάθος μέχρι 850 χιλιοστά και κίνησης σε κάθε έδαφος, η οποία θα διασφαλίσει ότι το νέο Range Rover Electric θα ξεπεράσει όλα τα ανταγωνιστικά πολυτελή ηλεκτρικά SUV.

Θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα ηλεκτρικά SUV

Το νέο Range Rover Electric έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα ηλεκτρικά SUV. Με κορυφαία επίπεδα πολυτέλειας, επιδόσεων και κίνησης πολύ πέρα από τα όρια της ασφάλτου, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. 

Το Range Rover Electric είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη μάρκα. Με αυτό το μοντέλο, η Range Rover επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην παροχή κορυφαίας πολυτέλειας και απόδοσης, με περιβαλλοντική συνείδηση.

Εάν αναζητάτε ένα πολυτελές SUV που προσφέρει κορυφαία επίπεδα επιδόσεων, ικανότητας κίνησης σε κάθε είδους τερέν και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, τότε το νέο Range Rover Electric είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f567cff81e72831aa0cdaec49719ab29.jpg

Η wishlist για το νέο Range Rover Electric είναι ήδη ανοιχτή. Εγγραφείτε σήμερα για να είστε από τους πρώτους που θα κάνετε προ-παραγγελία και να εξασφαλίσετε τη θέση σας για το πιο πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό SUV του 2024.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...