Το Land Rover Defender οργώνει σε off-road διαδρομές στην Ελλάδα

Test drives σε ακραίες συνθήκες και σε εκπληκτικές διαδρομές, έζησαν δεκάδες οδηγοί με το νέο Land Rover Defender.

  • -
  • -

Η περιπετειώδης και πολυτελής φύση του Defender δίνει την έμπνευση για την έναρξη μιας σειράς εμπειριών αποκλειστικά σχεδιασμένων για όσους τολμούν το ακατόρθωτο. Ο επίσημος εισαγωγέας της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, σε συνεργασία με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό του Τζώρτζης ΑΕ, διοργάνωσαν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για τους λάτρεις του κορυφαίου τετρακίνητου SUV.

defender

Οι 60 VIP καλεσμένοι ανακάλυψαν τις τεχνολογικά προηγμένες και εντυπωσιακές ικανότητες του Defender, ολοκληρώνοντας μια εκπληκτική off-road διαδρομή από τη λίμνη Δόξα προς το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας. Πάντα έχοντας δίπλα τους έμπειρους off-road οδηγούς, βίωσαν όχι απλά ένα test drive αλλά μια πρωτόγνωρη και ταυτόχρονα πολυτελή εμπειρία.

defender

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι λάτρεις του Defender - εκτός από τη δυναμική οδήγηση και το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Ορεινής Κορινθίας - είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Στη λίμνη Δόξα, η ομάδα Nomade et Sauvage επιμελήθηκε το γεύμα, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά που συνδέονται με τις γεύσεις και την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής, όλα ψημένα πάνω σε ξυλόφουρνο. Η μοναδική αυτή εμπειρία ολοκληρώθηκε το βράδυ με μια ιδιαίτερη γευσιγνωσία από premium ουίσκι και ρούμι, με τους καλεσμένους να μυούνται στα μυστικά κάθε γεύσης.

defender

Η δεύτερη ημέρα περιελάμβανε μαγικές off-road διαδρομές, σε απαράμιλλης ομορφιάς φυσικά τοπία, αλλά και ένα γευστικό ταξίδι από τον chef Έκτορα Μποτρίνι και την ομάδα του, με 11 ειδικά για την περίσταση πιάτα για τους ξεχωριστούς καλεσμένους.

Δείτε ακόμη: Land Rover Defender - Τι σημαίνουν τα νούμερα 90, 110 και 130;

defender

Μια αξέχαστη περιπέτεια για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν το Defender να φτάσουν μαζί του στα άκρα, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να τολμήσουν το ακατόρθωτο, ζώντας την κάθε στιγμή στο έπακρο. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...