Opel SUV: Φθηνότερα έως 3.000 € στην Ελλάδα

H ολοκληρωμένη γκάμα των SUV της Opel είναι διαθέσιμη σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας υψηλή τεχνολογία, ασφάλεια και σύγχρονο design.

  • -
  • -

Τα Opel Crossland, Mokka και Grandland αποτελούν δημοφιλείς επιλογές στις κατηγορίες τους, φέρνοντας τη γερμανική μάρκα στις υψηλότερες θέσεις της λίστας για τους περισσότερους υποψήφιους αγοραστές. Πλέον, μια νέα προωθητική ενέργεια της ελληνικής εισαγωγικής ρίχνει τις τιμές συγκεκριμένων μοντέλων, με αποτέλεσμα τα SUV να είναι διαθέσιμα σε τιμές από 19.400 €. Έτσι, ο δείκτης value for money ανεβαίνει και απευθύνονται ακόμη και σε εκείνους με χαμηλότερο budget. Φυσικά, δεν γίνεται καμία «έκπτωση» σε εξοπλισμό, τεχνολογία, άνεση και ασφάλεια, καθώς τα αυτοκίνητα της φίρμας διακρίνονται σε όλους αυτούς τους τομείς.

Opel Crossland με 3.000 € χαμηλότερη τιμή

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων, το Opel Crossland θα πωλείται στην Ελλάδα με τιμή από 19.400 €, δηλαδή 3.000 € χαμηλότερη συγκριτικά με πριν. Η βασική έκδοση κινείται από έναν τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων με 110 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, σύνολο που προσφέρει πολύ καλή κατανάλωση καυσίμου και αξιόλογες επιδόσεις. Επίσης, το επίπεδο εξοπλισμού “Edition” συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης, ασφάλειας και τεχνολογίας.

Το Opel Mokka πιο συμφέρον από ποτέ

Το στυλάτο B-SUV της Opel, το δημοφιλές Mokka, έρχεται έως και 2.200 € φθηνότερο με αρχική τιμή πλέον στις 23.100 €. Με αυτόν τον τρόπο, το νεανικό μοντέλο αποκτά ακόμη πιο ανταγωνιστική θέση στην αγορά, λαμβάνοντας υπόψη ότι συνδυάζεται και με τον πλέον αποδοτικό τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων με τους 100 ίππους. Στην γκάμα, υπάρχει και ο diesel 1.5 λίτρων με τους 100 ίππους, αλλά και ο ισχυρότερος 1.2 Turbo με 130 (αυτόματο) ή 136 ίππους (χειροκίνητο). Τέλος, οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι οι Edition, Elegance, GS Line και Ultimate.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Opel Mokka 1.2 Turbo 136 PS

Opel Grandland - Το ολοκληρωμένο C-SUV

Μετά την ανανέωσή του, το Opel Grandland έφτασε πιο σύγχρονο αισθητικά, με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της μάρκας και με μια εκτενή γκάμα επιλογών που περιλαμβάνουν από βενζίνη, μέχρι diesel και Plug-In Hybrid σύνολα. Στη βασική του έκδοση με το όνομα Tech & Design, το δημοφιλές C-SUV διατίθεται από 27.100 € με πληρέστατο εξοπλισμό, από τον οποίο δεν λείπει πραγματικά τίποτα (οθόνη αφής 10 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμη). Επίσης, συνδυάζεται με τον αποδοτικό turbo κινητήρα των 1.2 λίτρων με τους 130 ίππους.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...