Οι 5 καλύτερες Mercedes-Benz για leasing στην Ελλάδα

Προσφέροντας από Plug-In Hybrid μοντέλα και SUV, μέχρι ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οικογενειακά hatchback premium φιλοσοφία, η Mercedes-Benz σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία.

  • -
  • -

Ανέκαθεν, η Mercedes-Benz είχε πολύ μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, η οποία περιλαμβάνει προτάσεις σχεδόν για κάθε κατηγορία. Με αφετηρία τα οικογενειακά hatchback και τα μικρά SUV, πολλές sedan ή station wagon επιλογές, αλλά και μεγάλα SUV, καθαρόαιμα 4x4, roadsters και supercars, έχει παρουσία σε κάθε premium κατηγορία. Πλέον διαθέτει και μια πληρέστατη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων! Με τόσα μοντέλα στον κατάλογό της, είναι λογικό να παρουσιάζεται και αυξημένη ζήτηση από το κοινό. Σε συνδυασμό με το leasing που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε τέτοιες κατηγορίες τιμής, συγκεντρώνουμε 5 αυτοκίνητα της Mercedes που πρέπει να κοιτάξει όποιος θέλει να προχωρήσει σε χρονομίσθωση.

Mercedes-Benz A 200

Ένα κλασικό οικογενειακό hatchback, με τον premium χαρακτήρα και την προσοχή στη λεπτομέρεια της Mercedes. Η A 200 είναι η βασική έκδοση στην γκάμα της επιτυχημένης A-Class μετά το facelift που πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2023 και συνδυάζεται με έναν αποδοτικό turbo βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων με 163 ίππους και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Οι χώροι επαρκούν για τις ανάγκες μικρών οικογενειών και η mild hybrid τεχνολογία έχει βοηθήσει τόσο στη ζωντάνια του μοτέρ, όσο και στη μείωση της κατανάλωσης.

Mercedes-Benz GLA 250 e

Μια από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις της Mercedes GLA είναι η 250 e, η Plug-In Hybrid έκδοση του επιτυχημένου SUV. Αυτό έχει συμβεί κυρίως λόγω των αυτοκινήτων leasing, καθώς η μίσθωση ενός PHEV συνοδεύεται από αρκετά κίνητρα που συμφέρουν τις εταιρείες, όπως και τους χρήστες. Ο turbo τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 109 ίππων στη facelift εκδοχή, με τη συνδυαστική ισχύ να αγγίζει τους 218 ίππους, που μεταφέρονται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς μέσα από ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων.

Mercedes-Benz GLB 200

H Mercedes-Benz GLB βασίζεται στην επιτυχημένη GLA, όμως διαφοροποιείται σχεδιαστικά με το πιο «τετράγωνο» παρουσιαστικό της και τις ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Αυτές της επιτρέπουν να προσφέρεται και σε επταθέσιες εκδόσεις για όσους χρειάζονται τις δύο επιπλέον θέσεις ή μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Στην έκδοση GLB 200, την κίνηση του αυτοκινήτου αναλαμβάνει ο γνωστός τετρακύλινδρος turbo των 163 ίππων που προσφέρει λογική κατανάλωση και καλές επιδόσεις, χάρη και στο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Mercedes-Benz EQA 250

Όσοι νιώθουν έτοιμοι για τη μετάβαση στην ηλεκτρική εποχή, η Mercedes-Benz EQA 250 είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσουν τη νέα αυτή τεχνολογία. Η αυτονομία της αγγίζει έως και τα 429 km με μια φόρτιση σε συνδυασμένο κύκλο, διαθέτει 190 ίππους που εξασφαλίζουν σβέλτες επιταχύνσεις ενώ φορτίζει από σχεδόν άδεια μέχρι το 80% μέσα σε μόλις 32 λεπτά, σε γρήγορο σταθμό φόρτισης. Κατά τα λοιπά, οι τεχνολογίες, το εσωτερικό και οι χώροι, παραμένουν στα γνωστά, υψηλά standards της μάρκας.

Mercedes-Benz GLC 300 de

Για το τέλος, αφήσαμε μια πιο… ιδιαίτερη επιλογή. Η Mercedes-Benz GLC 300 de ξεχωρίζει, αφού μιλάμε για ένα πραγματικά πολυτελές μεγάλο SUV, όμως δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος! Προσφέρεται σε Plug-In Hybrid έκδοση όπου ο ηλεκτροκινητήρας, συνδυάζεται με ένα αποδοτικό diesel μοτέρ και όχι βενζινοκινητήρα, όπως συνηθίζεται. Έτσι, το μεγάλο premium μοντέλο αποδίδει 333 ίππους με 750 Nm ροπή, καλύπτει σχεδόν 100 km μόνο με ηλεκτρική ενέργεια και από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει ο πετρελαιοκινητήρας, κάτι που σημαίνει ελάχιστα έξοδα μετακίνησης τόσο εντός πόλης (όπου η μπαταρία καλύπτει τις περισσότερες μετακινήσεις) όσο και στο ταξίδι!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...