Το φθηνότερο Volkswagen T-Cross στην Ελλάδα

Με τα SUV και τα crossover να είναι ξεκάθαρα οι αγαπημένες κατηγορίες των αγοραστών, το T-Cross είναι σημαντικό κομμάτι της γκάμας της Volkswagen. Από πόσο ξεκινάει;

  • -
  • -

Η Volkswagen έχει καταλάβει εδώ και χρόνια την άνοδο των πωλήσεων για τα SUV και crossover μοντέλα, οπότε φρόντισε να δημιουργήσει πολλές προτάσεις, προκειμένου να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη του αγοραστικού κοινού.

Το T-Cross είναι μία από αυτές τις προτάσεις. Απευθύνεται στους ανθρώπους που θέλουν ένα αυτοκίνητο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μαζεμένες διαστάσεις ώστε να μετακινούνται πρωτίστως στην πόλη, αλλά να υπάρχει και η ικανότητα χρήσης σε ταξίδια. Σημαντικό ρόλο στον αστικό του προσανατολισμό παίζει το τετράγωνο σχήμα που έχει.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/319b0e5f9efa19b9dce16dbf75161a18.jpg

Πόσο κοστίζει το πιο φτηνό T-Cross στην Ελλάδα;

Το T-Cross είναι το πιο προσιτό SUV της Volkswagen και ταυτόχρονα το τρίτο πιο προσιτό μοντέλο στην γκάμα των Γερμανών, ανεξαρτήτως κατηγορίας, πίσω μόνο από τα Up! (του οποίου όμως η παραγωγή σταμάτησε) και Polo.

Δείτε ακόμα: Volkswagen T-Cross, T-Roc ή Taigο: Ποιος κερδίζει τον εμφύλιο στα B-SUV;

Η τιμή της βασικής έκδοσης του Volkswagen T-Cross, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας διαμορφώνεται στα 22.700 ευρώ. Ωστόσο, αυτήν την περίοδο τρέχει προωθητική ενέργεια ύψους 700 ευρώ, οπότε η αρχική τιμή πέφτει στα 22.000 ευρώ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f9339f49924c68c6ea9480973f5441f2.jpg

Ποια τεχνικά χαρακτηριστικά αγοράζεις στη βασική έκδοση;

Σε αυτήν την έκδοση ο κινητήρας είναι 1,0 λίτρου με ισχύ 95 ίππους και ροπή που αγγίζει τα 175 Nm, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο με 5 σχέσεις. Ο χρόνος για την επιτάχυνση 0-100 km/h φτάνει τα 11,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου αγγίζει τα 180 km/h.

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του Volkswagen T-Cross συναντάμε το μέγεθος του πορτ μπαγκάζ, το οποίο κινείται πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας, καθώς προσφέρει μέχρι και 417 λίτρα για αποσκευές.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τιμές και εκδόσεις για το Volkswagen T-Cross.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...