Ο πιο γκαντέμης θαυμαστής του Honda S2000 – Στη μπαριέρα σε 3 sec! [video]

Όταν ξεκινάς να κάνεις μία «καλή» πράξη και καταλήγεις να βλέπεις το αντικείμενο θαυμασμού να καταστρέφεται μπροστά στα μάτια σου.

  • -
  • -

Το Honda S2000 αποτελεί σίγουρα αντικείμενο «πόθου» για πολλούς βενζινοαίματους ακόμα και σήμερα. Όσοι γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται και τι αντιπροσωπεύει, αποκλείεται να μην σταθούν έστω και λίγο να το θαυμάσουν εάν τύχουν σε κάποια σπάνια πλέον περίπτωση που θα δουν ένα να κυκλοφορεί ανάμεσα στο πλήθος. Ένα αντίστοιχο παράδειγμα, με πολύ άσχημη κατάληξη όμως, είναι και το video που θα δείτε παρακάτω καθώς ξεκίνησε ως μία απλή και αθώα εκδήλωση θαυμασμού, αλλά αυτή ίσως ήταν και ο λόγος που οδήγησε στην καταστροφή…

Στο πλάνο βλέπουμε έναν θαυμαστή του κίτρινου S2000 που κινείται δίπλα του στον βρεγμένο αυτοκινητόδρομο (κρατήστε τη λέξη «βρεγμένο»), να δείχνει τον ενθουσιασμό του για το ιαπωνικό σπορ μοντέλο με ένα «ταπεινό» thumbs-up. Αυτός όμως ίσως να ήταν και ο λόγος που ο οδηγός του Honda θεώρησε καλή ιδέα το να κάνει κατέβασμα -όπως ακούγεται και στο video- και να σανιδώσει το γκάζι, σε μία προσπάθεια εντυπωσιασμού. Το αποτέλεσμα; Λόγω της μειωμένης πρόσφυσης που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, το αυτοκίνητο αντί να επιταχύνει, σπίναρε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ξεκολλήσει η ουρά.

Δείτε ακόμη: Το λάθος που κάνουν όλοι: Δύο νέα λάστιχα, μπαίνουν εμπρός ή πίσω;

Ο οδηγός προσπάθησε μάταια να διορθώσει με ανάποδο τιμόνι, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. Κάπως έτσι μετά από μία όχι και τόσο χαριτωμένη πιρουέτα, το άτυχο S2000 κατέληξε μέσα στη βλάστηση που βρισκόταν στο πλάι του δρόμου με τουλάχιστον τον ένα τροχό ξηλωμένο και το πίσω μέρος κατεστραμμένο.

Εσείς τι θα κάνατε αν κάτι τέτοιο συνέβαινε μπροστά σας;

@marlie.honodel REPOSTING SINCE MY CREDITS TO MY VIDEO ARENT BEING POSTING !!!! #s2k #s2kcrash #s2000 #crash #yellows2000 #wetroads #carcrashed #s2kcrash ♬ original sound - mar🫶🏼
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...