Honda Civic και CR-V: Φθηνότερα έως 2.600 € στην Ελλάδα - Έκπτωση Δεκεμβρίου

Τα δύο δημοφιλέστερα υβριδικά οικογενειακά μοντέλα της Honda, τώρα με έκπτωση που ισχύει μέχρι το τέλος του έτους.

  • -
  • -

Η Honda έχει μπει σε τροχιά ανανέωσης, φέρνοντας νέα μοντέλα που βελτιώνουν ακόμη περισσότερο το οικολογικό της προφίλ, αλλά και τον premium χαρακτήρα της. Μία από τις πρώτες προσθήκες που εφάρμοσαν αυτή τη λογική είναι το τελευταίας γενιάς Civic το οποίο χάρη στην προηγμένη τεχνολογία e:HEV και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά προσφέρει ένα άκρως εντυπωσιακό πακέτο το οποίο τώρα γίνεται ακόμα πιο προσιτό! Πόσο; 2.600 € φθηνότερο σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της μάρκας.

civic

Συγκεκριμένα, αν μπείτε τώρα στην ελληνική ιστοσελίδα της Honda, θα δείτε ότι το Civic είναι διαθέσιμο σε όλες του τις εκδόσεις με την παραπάνω έκπτωση. Αυτό σημαίνει πως η βασική Elegance πλέον ξεκινά από τις 38.900 €. Θυμίζουμε πως όλες οι εκδόσεις εξοπλίζονται με το 2λιτρο πλήρως υβριδικό σύνολο e:HEV των 184 ίππων και 315 Nm. Ένα αποδοτικό πακέτο που προσφέρει κατανάλωση της τάξης των 4,7 lt/100km και μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στις εκπομπές CO2 οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 108 g/km.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου

Εκτός όμως από το Civic, ο Έλληνας αντιπρόσωπος φρόντισε να δώσει έκπτωση 1.000 € και για ένα δημοφιλές οικογενειακό SUV, το CR-V. Το γνωστό μοντέλο της Honda τώρα διατίθεται με τιμή 50.800 € στην μία και μοναδική έκδοση Executive με το υβριδικό σύνολο των 2 λίτρων και 184 ίππων, σύστημα τετρακίνησης AWD και πλούσιο εξοπλισμό. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα.

crv

Και στις δύο περιπτώσεις η έκπτωση αφορά προωθητική ενέργεια η οποία θα βρίσκεται σε ισχύ έως την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ακολουθεί αναλυτικός τιμοκατάλογος με τις τιμές των δύο μοντέλων μετά και την εφαρμογή της έκπτωσης:

  • Civic 2.0 Hybrid Elegance – 38.900 €
  • Civic 2.0 Hybrid Sport – 40.900 €
  • Civic 2.0 Hybrid Advance – 45.100 €
  • CR-V 2.0 Hybrid AWD Executive – 50.800 €
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...