Top 10 Μοντέλα 4-10 Δεκεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 4-10 Δεκεμβρίου

Αλλαγές στα μετόπισθεν και εδραίωση κυριαρχίας στην κορυφή είναι τα χαρακτηριστικά της λίστας της τελευταίας εβδομάδας.

  • -
  • -

Κατάληψη θέσης τόσο στην κορυφή όσο και στη μέση της λίστας παρατηρούμε στη λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον το δικό σας αυτήν την εβδομάδα.

Συνεχίζοντας από εκεί που το αφήσαμε, το Kia Picanto είναι και πάλι πρώτο, με το βάθρο να συμπληρώνεται ξανά από το Suzuki Ignis στη δεύτερη θέση και το SEAT Ibiza στην τρίτη.

Σταθερή είναι η παρουσία και στις επόμενες θέσεις, καθώς το Toyota Aygo X είναι τέταρτο, το Suzuki Swift πέμπτο και η Skoda Fabia έκτη. Το τελευταίο μοντέλο στη σειρά που δεν άλλαξε θέση είναι το FIAT Panda, το οποίο φιγουράρει στην έβδομη.

Στο κάτω άκρο της λίστας βλέπουμε και τις μοναδικές αλλαγές, με το FIAT 500 να έχει κερδίσει δύο θέσεις και πλέον να είναι όγδοο, το Volkswagen Up! να σπάει τις αλλαγές μένοντας στην ένατη θέση, ενώ το Toyota Yaris Cross έχασε τη φόρα που είχε και βρέθηκε τελευταίο.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...