Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος - Κάμερες και αντιτρομοκρατική στους δρόμους - Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό

4.000 αστυνομικοί θα είναι στους δρόμους, λόγω της επετείου των 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ώστε να επιτηρήσουν τις πορείες που έχουν προγραμματιστεί.

  • -
  • -

Στα Εξάρχεια θα είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όμως οι πορείες που έχουν προγραμματιστεί αναμένεται να επεκταθούν και σε υπόλοιπα σημεία του κέντρου.

Σε αυτό το πλαίσιο η Αστυνομία έχει βγάλει στους δρόμους 4.000 αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων και δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής. Επιπλέον, θα προχωράει σε κλείσιμο δρόμων, ανάλογα με την εξέλιξη των γεγονότων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5d02c1211426a917d7dc9d8717bba5e9.jpg

Οι σταθμοί του Μετρό που κλείνουν

Εκτός από δρόμους, οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο θα οδηγήσουν και σε κλείσιμο σταθμών του Μετρό. Συγκεκριμένα, ο σταθμός Πανεπιστήμιο είναι κλειστός από τις 9:00 και παραμένει άγνωστο πότε θα ανοίξει. Ο σταθμός Μοναστηράκι είναι προγραμματισμένος να κλείσει από 11:00 έως 15:00 και από 18:00 μέχρι να υπάρξει νεότερη εντολή. Φυσικά αν οι συνθήκες το επιβάλλουν θα κλείσουν κι άλλοι σταθμοί του Μετρό ή/και θα επεκταθούν οι ώρες που δεν θα λειτουργούν οι παραπάνω.

Δείτε ακόμα: Αυτόφωρο γιατί πήγαινε με 251 km/h! Video με την Αστυνομία να μοιράζει κλήσεις

Κάμερες στα σώματα των αστυνομικών

Για την καλύτερη διαχείριση των γεγονότων στο κέντρο η Αστυνομία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κάμερες που τοποθετούνται στο σώμα των Αστυνομικών. Με αυτόν τον τρόπο οι συντονιστικές Αρχές θα έχουν καλύτερη εποπτεία των εξελίξεων. Αυτές οι κάμερες θα χρησιμοποιηθούν από την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου στις 6:00 το πρωί, μέχρι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 6:00. Οι περιοχές στις οποίες θα χρησιμοποιηθούν οι κάμερες είναι Εξάρχεια, Άγιος Παντελεήμονας, Κυψέλη, Ομόνοια, Ακρόπολη, Κολωνός και Σύνταγμα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/923d14a287d9e38fa5563e3f5780b34c.jpg

Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση για τις κάμερες σώματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...