Ασθενοφόρο πέρασε με κόκκινο – 15 άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο [video]

Ένας οδηγός ασθενοφόρου, ευρισκόμενος σε… αποστολή, συγκρούστηκε με δυο ακόμα διερχόμενα οχήματα, με αποτέλεσμα 15 άτομα να καταλήξουν τραυματίες στο νοσοκομείο.

  • -
  • -

Οι οδηγοί ασθενοφόρων καλούνται να φέρουν εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή. Να μεταφέρουν το ταχύτερο δυνατό τους ασθενείς στο νοσοκομείο. Στην προσπάθεια τους αυτή πολλές φορές ρισκάρουν… Με κίνδυνο και την ίδια τους τη ζωή. Κινούνται με υψηλές ταχύτητες και παρότι φροντίζουν να ενημερώσουν, με ηχητικές προειδοποιήσεις και παλλόμενα φώτα, τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου για την αποστολή που προσπαθούν να φέρουν εις πέρας, κάποιες φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν. Όπως συνέβη με έναν οδηγό ασθενοφόρου στη Φλόριντα των Η.Π.Α.

15 τραυματίες σε τριπλή σύγκρουση οχημάτων

Το ατύχημα συνέβη προ ημερών στην κομητεία Μαριόν της Φλόριντα, όταν ο οδηγός του ασθενοφόρου στην προσπάθεια του να φθάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νοσοκομείο, πέρασε από μια διασταύρωση σε κεντρική λεωφόρο και συγκρούστηκε με ένα μικρό λεωφορείο και ένα pick up (Dodge Ram) με αποτέλεσμα, το ασθενοφόρο να αναποδογυρίσει.

Δείτε ακόμα: Του κατάσχεσαν την Corvette του πατέρα του γιατί πήγαινε 3 φορές πάνω από το όριο

Συνολικά 15 άτομα μεταφέρθηκαν στα Επείγοντα των τοπικών νοσοκομείων μεταξύ των οποίων 11 μαθητές με ειδικές ανάγκες και οι οδηγοί των οχημάτων, ευτυχώς χωρίς κανείς να τραυματιστεί σοβαρά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...