Video: Tesla Cybertruck «κερνάει» μια Porsche 911, κουβαλώντας άλλη 911

Η Tesla δεν αρκέστηκε σε ένα απλό drag race του νέου Cybertruck με μια Porsche 911, αλλά το έβαλε να κάνει την κόντρα ρυμουλκώντας ακόμη ένα αυτοκίνητο!

  • -
  • -

Το νέο Tesla Cybertruck είναι ανάμεσα στα πιο hot νέα αυτοκίνητα των τελευταίων ημερών. Μπορεί να γνωρίζαμε ήδη κάποια βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, όμως η επίσημη αποκάλυψη από την αμερικάνικη φίρμα, το έφερε ξανά στο προσκήνιο. Κατά την παρουσίαση, η ανακοίνωση των επίσημων στοιχείων ακολουθήθηκε από κάποια video όπου γίνεται κανονική επίδειξη των δυνατοτήτων του. Οι επιδόσεις άλλωστε, είναι ένα από τα δυνατά του σημεία, κάτι που συναντάμε στα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας του Elon Musk.

Πόσο γρήγορο είναι το Tesla Cybertruck;

Στην κορυφαία έκδοση Cyberbeast, το Tesla Cybertruck έχει τρεις ηλεκτροκινητήρες με συνολική απόδοση 845 ίππους και κολοσσιαία ροπή που αγγίζει το εξωφρενικό νούμερο των 13.960 Nm. Οι επιδόσεις είναι αντίστοιχα εντυπωσιακές με 0-96 km/h σε 2,6 sec (με rolling start), ενώ το 0-402 m καλύπτεται σε λιγότερα από 11 sec! Κάπως έτσι λοιπόν, επιβεβαιώνεται ότι ακόμη και στο pick-up μοντέλο της, η Tesla προσφέρει τις ίδιες συγκλονιστικές επιδόσεις όπως και στα υπόλοιπα αυτοκίνητά της, αφού προσφέρει μοντέλα έως 1.020 ίππων στην περίπτωση του Model S Plaid.

Δείτε ακόμη: Οι λεπτομέρειες για το Tesla Cybertruck και η τιμή του

Στο παρακάτω video, η ταχύτητα του μοντέλου αποδεικνύεται σε μια «κόντρα» με μια Porsche 911. Το γερμανικό sportscar επίσης διακρίνεται για τις επιδόσεις του, αν και διατίθεται σε πάρα πολλές εκδόσεις με διαφορετική ιπποδύναμη. Εδώ προφανώς, έχουμε να κάνουμε με την «απλή» Porsche 911 Carrera των 400 ίππων. Όμως, το στοιχείο που προσφέρει επιπλέον ενδιαφέρον στη διαδικασία είναι ότι το Tesla Cybertruck συμμετέχει στην κόντρα, ρυμουλκώντας ακόμη μια ίδια 911! Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι τελικά, κερδίζει στο 400άρι, με διαφορά περίπου 1 αυτοκίνητο…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...