To νέο Volvo διαθέτει τηλεόραση στα πίσω καθίσματα

Το καινούριο αυτοκίνητο της Volvo σχεδιάστηκε στο εσωτερικό ως ένα κινούμενο σαλόνι, προσφέροντας μια πραγματική premium εμπειρία.

  • -
  • -

Σε έναν κόσμο που κινείται γρήγορα, γεμάτος απαιτήσεις και υποχρεώσεις, μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεις χρόνο και χώρο για την ίδια τη ζωή. Με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό EM90, η Volvo θέλησε να προσφέρει έναν μοναδικό χώρο για ζωή.

volvo

Το premium MPV των Σουηδών είναι ένα όχημα που σχεδιάστηκε για να είναι χώρος όπου μπορείτε να βρείτε χρόνο για να συνδεθείτε, να σκεφτείτε ή απλώς να χαλαρώσετε. Για να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας, να βρείτε ηρεμία και να εμπλουτίσετε τη ζωή σας.

volvo

Αυτό που ξεχωρίζει στο EM90 είναι το εσωτερικό του, το οποίο όπως αναφέρει η σουηδική φίρμα σχεδιάστηκε για να είναι το κινούμενο σαλόνι των επιβατών. Παρέχει κορυφαία ηχομόνωση και τεχνολογία ακύρωσης οδικού θορύβου (road noise cancellation), με τα συνολικά 21 ηχεία Bowers & Wilkins να δίνουν την αίσθηση μιας ιδιωτικής κινούμενης αίθουσας συναυλιών.

Πολυθρόνες και τεράστιες οθόνες  

Μόλις οι επιβάτες βολευτούν στα καθίσματα-πολυθρόνες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλες προηγμένες τεχνολογίες που σχεδιάστηκαν για να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και πιο απολαυστική. Εξοπλισμένο με υπολογιστική ισχύ που παρέχουν οι Snapdragon Cockpit Platforms της Qualcomm Technologies ως στάνταρ και με συνδεσιμότητα 5G, όπου διατίθεται, το EM90 παρέχει μία θαυμάσια ψηφιακή εμπειρία.

volvo

Ο φωνητικός βοηθός διευκολύνει τους επιβάτες να συνδεθούν με το αυτοκίνητο με έναν διαδραστικό και απολαυστικό τρόπο. Είναι οπτικοποιημένος με ένα ανανεωμένο άβαταρ Volvo, εμπνευσμένο από την όμορφη σκανδιναβική φύση, μέσα στην οθόνη infotainment 15,4 ιντσών για τον οδηγό.

volvo

Μία επιπλέον οθόνη τύπου τηλεόρασης 15,6 ιντσών υψηλής ανάλυσης, ενσωματωμένη στην οροφή, αναδιπλώνεται για να προσφέρει ψυχαγωγία στην οικογένεια ή για να κάνετε ένα επαγγελματικό meeting, ακόμη και με κάμερα όταν χρειάζεται. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης προβολή οθόνης smartphone και μία ευρεία ποικιλία εξωτερικών εφαρμογών.

volvo

Η οθόνη οροφής αποτελεί μέρος ενός πολυ-λειτουργικού συστήματος από οθόνες και έξυπνες επιφάνειες που καθιστούν δυνατή μία ποικιλία σεναρίων για τον εσωτερικό χώρο. Μέσω ενός διακόπτη ή μίας εντολής στον φωνητικό βοηθό, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν το εσωτερικό του EM90 σε κινηματογράφο, αίθουσα συνάντησης ή ακόμη και σε υπνοδωμάτιο - στα πίσω καθίσματα. Οθόνες, καθίσματα, παράθυρα, κλιματισμός και φωτισμός θα ρυθμιστούν όλα αναλόγως.

Δείτε ακόμη: Νέο Volvo EM90: Ένα ηλεκτρικό MPV, πιο άνετο κι από σπίτι [video]

Όπως όλα τα νέα αυτοκίνητα Volvo, το EM90 θα γίνεται καλύτερο με την πάροδο του χρόνου, χάρη σε ασύρματες (over-the-air) αναβαθμίσεις λογισμικού. Ένα ψηφιακό κλειδί και λειτουργίες με χειρισμό εξ αποστάσεως μέσω του Volvo Cars app παρέχουν εύκολη πρόσβαση και έλεγχο του αυτοκινήτου.

Το Volvo EM90 διατίθεται αρχικά στην Κίνα, όπου είναι πλέον διαθέσιμο για προ-παραγγελίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...