Tesla Cybertruck - Το μάζεψε η αστυνομία, πριν αρχίσουν οι πωλήσεις

Μπορεί το pick up της Tesla να μην έχει παρουσιαστεί ακόμα, όμως έκανε ήδη την πρώτη του παρανομία, με αποτέλεσμα να το σηκώσει γερανός της Τροχαίας.

  • -
  • -

Η Tesla και ο ίδιος ο Elon Musk θα προχωρήσουν σήμερα, 30 Νοεμβρίου, στην παρουσίαση του πρώτου pick up παραγωγής στην ιστορία της μάρκας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναμένεται να μάθουμε αναλυτικά όλα τα στοιχεία σχετικά με το αυτοκίνητο, καθώς επίσης την τιμή αλλά και την ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων.

Παρά το γεγονός ότι δεν πωλείται ακόμα, υπάρχουν κάποια πρώτα μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους, καθώς έχουν δοθεί σε υπαλλήλους της Tesla ώστε να ξεκινήσει η χρήση τους σε ρεαλιστικές συνθήκες. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο η Tesla μπορεί να προχωρήσει σε μια πρώτη συλλογή δεδομένων, ώστε σταδιακά να κάνει το αυτοκίνητό της καλύτερο.

 

Το πρώτο Tesla Cybertruck που τρώει κλήση και το σηκώνει γερανός της Τροχαίας

Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα δοκιμών, ήταν το πρώτο Tesla Cybertruck που δέχτηκε κλήση για παράνομο παρκάρισμα, αλλά και το πρώτο που το σήκωσε γερανός της Τροχαίας. Το περιστατικό συνέβη στο Σαν Φρανσίσκο και καταγράφηκε από περίοικους και περαστικούς, με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δείτε ακόμα: Νέος γρήγορος φορτιστής στην Ελλάδα από την Tesla! Σε ποια πόλη θα μπει;

Το εν λόγω Tesla Cybertruck είχε παρκάρει παράνομα. Κάπως έτσι, μπήκε για πρώτη φορά κάτω από αυτόν τον τεράστιο υαλοκαθαριστήρα, ένα χαρτάκι με κλήση. Φυσικά αυτό που έγινε μετά είναι να έρθει γερανός, ώστε να απομακρύνει το ηλεκτρικό pick up και να το πάει στον χώρο που διαθέτουν οι Αρχές γι’ αυτό τον σκοπό.

Πέρα από το περιστατικό αυτό καθ’ αυτό, παρατηρούμε ότι ο γερανός της τροχαίας διαθέτει τα ροδάκια που είναι απαραίτητα για τη ρυμούλκηση ηλεκτρικού οχήματος, καθώς και ότι ο χειριστής έχει λάβει τη σχετική εκπαίδευση, ώστε να ξέρει πότε πρέπει να τα χρησιμοποιήσει και πώς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...