Nissan Qashqai: Φθηνότερο έως 2.500 € στην Ελλάδα

Ο ιδρυτής της C-SUV κατηγορίας τώρα με έκπτωση που φτάνει έως και τις 2.500 €, ενώ η τιμή της βασική τιμής έπεσε κάτω από τις 25.000 €.

  • -
  • -

Το Nissan Qashqai θεωρείται ο ιδρυτής της μεσαίας κατηγορίας των SUV και η επιτυχημένη του εμπορική πορεία τόσο στις πρώτες δύο, όσο και στην σημερινή του γενιά το επιβεβαιώνει. Πρόκειται για το μοντέλο που έστρεψε το ενδιαφέρον από τα μικρομεσαία στα crossover και τώρα μπορείς να το αποκτήσεις με έκπτωση έως και 2.500 .

Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία έχει προχωρήσει σε μία κίνηση που αναμένεται να τονώσει το ενδιαφέρον για το ιαπωνικό μοντέλο, καθώς μειώνει σημαντικά την τιμή του, με την βασική έκδοση να ξεκινά πλέον κάτω από τις 25.000 €. Αναφερόμαστε στην έκδοση 1.3 DiG-T 140 PS Elite, η οποία έγινε φτηνότερη κατά 2.500 ευρώ στον τιμοκατάλογο. Έτσι, ενώ κόστιζε 27.490 ευρώ, πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την αγοράσουν με 24.990 ευρώ.

qashqai

Η βασική είναι η έκδοση με τη μεγαλύτερη έκπτωση. Στην υπόλοιπη γκάμα βρίσκουμε και εκεί εκπτώσεις, απλά μικρότερες, αλλά όλες από 1.000 € και πάνω.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή - Nissan Qashqai e-Power: Αντίλογος!

Θυμίζουμε πώς το ιαπωνικό μοντέλο είναι διαθέσιμο ως ήπια υβριδικό με 140 ή 158 ίππους και ως πλήρως υβριδικό με την τεχνολογία e-Power και απόδοση 190 ίππων. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις μαζί με στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...