Το φθηνότερο Toyota Yaris Cross στην Ελλάδα

Με πραγματικά κορυφαίο εξοπλισμό έρχεται ήδη από τη βασική έκδοση το Toyota Yaris Cross, το ιαπωνικό SUV που σαρώνει στις πωλήσεις στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Το Toyota Yaris Cross είναι το πρώτο σε πωλήσεις SUV στην Ελλάδα και τέταρτο ανεξαρτήτως κατηγορίας, με τα νούμερα να δείχνουν αμείωτο ενδιαφέρον του κοινού για το μοντέλο των Ιαπώνων.

Στον δρόμο που χάραξε η Toyota εδώ και πολλά χρόνια, το Yaris Cross διατίθεται αποκλειστικά με υβριδικά κινητήρια σύνολα, τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορεί να το αγοράσει κάποιος και με τι εξοπλισμό θα το παραλάβει;

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/79bcae3437fbd7ede4d6c6aa3c5add5c.JPG

Κινητήρας και επιδόσεις της βασικής έκδοσης του Toyota Yaris Cross

Η βασική έκδοση του Yaris Cross ονομάζεται ACTIVE. Σε αυτήν το ιαπωνικό C-SUV χρησιμοποιεί υβριδικό κινητήρα 1,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 116 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο CVT κιβώτιο.

Δείτε ακόμα: Νέο υβριδικό Toyota Yaris Cross με 132 ίππους

Ο χρόνος για το 0-100 km/h με τον παραπάνω συνδυασμό είναι 11,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 170km/h. Η κατανάλωση ανακοινώνεται στα 4,4 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων στα 100 gr/km. Φυσικά το Toyota Yaris Cross δεν πληρώνει Τέλη κυκλοφορίας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/8077bfe4c543ce599212ba6ce83991d2.JPG

Υπερπλήρης ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης του Toyota Yaris Cross

Ο βασικός εξοπλισμός του Toyota Yaris Cross είναι παραπάνω από ικανοποιητικός, αφού περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα. Στη λίστα συναντάμε το infotainment Toyota Touch 2 με οθόνη αφής 8 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου, κεντρικό υποβραχιόνιο και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Τα τεχνολογικά συστήματα περιλαμβάνουν ηλεκτρικό χειρόφρενο, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη 4,2 ιντσών μπροστά από τον οδηγό, χειριστήρια στο τιμόνι, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, αυτόματα φώτα και αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των φώτων.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e16a6483ba4680e152f2a68481e62057.JPG

Απόλυτη ασφάλεια και προστασία από το Toyota Yaris Cross

Ακόμα και στους τομείς της ασφάλειας και της υποβοήθησης οδήγησης το Toyota Yaris Cross είναι πλούσια εξοπλισμένο. Χαρακτηριστικά, διαθέτει intelligent adaptive cruise control, σύστημα ελέγχου διατήρησης λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, κάμερα οπισθοπορείας και αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και ποδηλατών.

Η τιμή της βασικής έκδοσης του Toyota Yaris Cross που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω ανέρχεται στα 23.230 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...