Volkswagen T-Roc: Το SUV που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συμβατικά

Τεχνολογία, ασφάλεια, διαφοροποιημένη αισθητική και ποιότητα, είναι ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν το Volkswagen T-Roc ένα διαφορετικό SUV.

  • -
  • -

Το Volkswagen T-Roc είναι ένα SUV που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Έχει δυναμική και κομψή σχεδίαση, premium εσωτερικό και κορυφαία τεχνολογία. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους αναζητούν ένα SUV που συνδυάζει την άνεση, την ασφάλεια και την τεχνολογία με τη στυλιστική πρωτοπορία.

Δυναμική εξωτερική σχεδίαση που σε παρασέρνει

Η εξωτερική σχεδίαση του T-Roc είναι εντυπωσιακή. Η μάσκα με τα LED φώτα ημέρας και τα φώτα LED Matrix IQ.Light, τα δυναμικά μαρσπιέ, οι ζάντες αλουμινίου και η πίσω αεροτομή δημιουργούν μια σύγχρονη και ξεχωριστή εμφάνιση.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b4271797a5abdf024c37744890790ec8.jpeg

Τα φώτα LED Matrix IQ.Light είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού που προσφέρει βελτιωμένη ορατότητα και ασφάλεια τη νύχτα. Τα φώτα αυτά μπορούν να προσαρμόσουν τη δέσμη τους ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας, ώστε να μην ενοχλούν τους άλλους οδηγούς.

Premium εσωτερικό και περίσσευμα πολυτέλειας

Το εσωτερικό του T-Roc είναι πολυτελές και μοντέρνο. Οι επενδύσεις από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το δέρμα και το πλαστικό soft-touch, δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Η εργονομία είναι εξαιρετική και οι χώροι είναι άνετοι για τους επιβάτες και τον οδηγό.

Τα καθίσματα του T-Roc είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρουν εξαιρετική άνεση και στήριξη. Η θέση οδήγησης είναι ρυθμιζόμενη σε πολλαπλά σημεία, ώστε ο οδηγός να μπορεί να βρει την ιδανική θέση για αυτόν.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ba5a8bc894ace253ee6441e7073ec43c.jpeg

Το ταμπλό είναι απλό και εργονομικό. Οι οθόνες 8 ιντσών για το infotainment και 10,3 ιντσών για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, είναι ευανάγνωστες και εύκολες στη χρήση. Το σύστημα πολυμέσων Ready 2 Discover προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες, όπως το σύστημα πλοήγησης, το ραδιόφωνο, το Bluetooth και τις εφαρμογές ψυχαγωγίας.

Πλουραλισμός κινητήρων

Μοναδικό πλουραλισμό προφέρει το T-Roc όσον αφορά τους κινητήρες, αλλά και τα κιβώτια ταχυτήτων, με τους συνδυασμούς να καλύπτουν με ευκολία κάθε γούστο. Τα διαθέσιμα σύνολα είναι βενζίνης είναι 1.0 TSI με 110 ίππους, 1.5 TSI με 150 ίππους και 2.0 TSI με 190 ίππους και τετρακίνηση 4MOTION. Περνώντας στο diesel συναντάμε το σύνολο 2.0 TDI που αποδίδει 150 ίππους. Φυσικά μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας T-Roc ώστε να ταιριάζει στα δικά σας «θέλω», καθώς υπάρχει η επιλογή για χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο με 7 σχέσεις.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/81113c7f63a10ca2093fb940254b5ff6.jpeg

Πάντα συνδεδεμένο με εσάς

Το T-Roc είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το σύστημα We Connect προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά από διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως η ενημέρωση για τον καιρό, η κυκλοφορία και οι ειδήσεις.

Το σύστημα We Connect ID επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το αυτοκίνητό τους με το smartphone τους. Μέσω της εφαρμογής We Connect ID, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου από το έξυπνο κινητό τους τηλέφωνο, όπως το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα των θυρών, την ενεργοποίηση του κλιματισμού και τη ρύθμιση του ηχοσυστήματος.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f6724b80252c53a135272998fc9e82cb.jpeg

Ευέλικτη χρηματοδότηση

Το T-Roc είναι διαθέσιμο με μια σειρά από χρηματοδοτικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Auto Credit της Volkswagen. Το Auto Credit προσφέρει ευέλικτη χρηματοδότηση με χαμηλό επιτόκιο. Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2023, το επιτόκιο του προγράμματος είναι ακόμα χαμηλότερο και διαμορφώνεται στο 3,9%.

Η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα Volkswagen T-Roc

Το Volkswagen T-Roc είναι ένα ολοκληρωμένο SUV που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα, κορυφαία τεχνολογία και δυναμική εμφάνιση. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους αναζητούν ένα SUV που θα τους κάνει να ξεχάσουν τα συμβατικά.

Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος. Λίγο πριν τις γιορτές δώστε χαρά σε εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τώρα το Volkswagen T-Roc με 26.500€ και επιτόκιο 3,9%.

Μάθετε περισσότερα για το νέο T-Roc και δείτε το από κοντά σε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο Volkswagen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...