Ποια Ferrari 1.000 ίππων μπορείς να αποκτήσεις στην Ελλάδα με 8.500 € το μήνα;

Το ιταλικό hypercar πωλείται αυτήν τη στιγμή σε ελληνικό site αγγελιών, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει και η δυνατότητα leasing.

  • -
  • -

Όταν κάποιος σκέφτεται leasing, το πιο πιθανό είναι το μυαλό του να πάει σε ένα υβριδικό και οικονομικό μικρό μοντέλο ή κάποιο crossover. Στην προκειμένη περίπτωση το μόνο που θα μπορούσε να μαντέψει κάποιος από την αγγελία που θα δείτε παρακάτω είναι ο υβριδισμός. Από εκεί και πέρα ακόμη και το δικό μας μυαλό δύσκολα θα πήγαινε στο μοντέλο που θα δείτε στην καταχώρηση γνωστής ιστοσελίδας πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Χάρη σε έναν υπετροφοδοτούμενο V8 που κρύβεται πίσω από την καμπίνα των επιβατών και τρεις ηλεκτροκινητήρες (ένας στον πίσω άξονα και δύο στον εμπρός), το hypercar από το Μαρανέλο αποδίδει 1.000 συνδυαστικούς ίππους. Αυτοί μεταφράζονται σε 2,5 sec για το 0-100 km/h και 340 km/h τελικής ταχύτητας. Για τους οδηγούς τώρα που θέλουν να κινηθούν πιο… οικολογικά, η Ferrari SF90 Stradale λειτουργεί και πλήρως ηλεκτρικά με αυτονομία έως 25 km και ταχύτητες μέχρι 135 km/h.

Ferrari-SF90-car-aggelia-1

Όλα τα παραπάνω λοιπόν μπορούν να γίνουν δικά σας, άμεσα κιόλας. Κι αυτό γιατί η κατάμαυρη SF90 που θα δείτε στην αγγελία είναι ετοιμοπαράδοτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταβάλετε, είτε το καθόλου εξωφρενικό ποσό των 645.000 € μια κι έξω, είτε να πληρώνεται μόλις 8.500 € μηνιαίως μέσω προγράμματος leasing.

Δείτε ακόμη: Ferrari SF90 XX Stradale και Spider: Υβριδικά 1.030 ίππων, για πίστα και δρόμο

Ferrari-SF90-car-aggelia-2

Σύμφωνα με την αγγελία, το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο τον Μάρτιο του 2022, ενώ ουσιαστικά πρόκειται για ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο δείγμα καθώς το οδόμετρο γράφει μόλις 152 km. Εάν σας ενδιαφέρει λοιπόν, επικοινωνήστε άμεσα και η παράδοση του οχήματος θα ολοκληρωθεί σε 15 εργάσιμες από την ημερομηνία αγοράς του.

Πατήστε εδώ για να δείτε την αγγελία

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...