Ατύχημα που κόβει την ανάσα – Το supercar κόπηκε σε 4 κομμάτια

Ο οδηγός της Corvette εκτινάχθηκε 47 μέτρα μακριά και επιβίωσε. Από το αυτοκίνητο δεν έμεινε κυριολεκτικά τίποτα.

  • -
  • -

Οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος κόβουν την ανάσα. Η Corvette κόπηκε σε 4 κομμάτια και διαλύθηκε, με τον οδηγό, ως εκ θαύματος, παρότι εκτινάχθηκε από το κάθισμα και βρέθηκε 47 μέτρα μακριά, να επιβιώνει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

crash

Το τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ και όπως δήλωσε η υπηρεσία Florida Highway Patrol, ο οδηγός της Corvette έκανε κόντρα στον δρόμο με ένα ασημί Ford Mustang.

crash

Τα συντρίμμια μοιάζουν θαρρείς και έγινε έκρηξη. Τμήματα του αυτοκινήτου διασκορπίστηκαν, με το κινητήρα να αποκολλάται, όπως και το εμπρός και πίσω τμήμα του αμαξώματος. Τα δύο κόκκινα δερμάτινα καθίσματα απέμειναν μονάχα τους.

crash

Μάρτυρες ανέφεραν πως το όχημα ξέφυγε της πορείας του μετά από επαφή με τη Mustang, χτύπησε αρχικά σε ένα δέντρο και στη συνέχεια σε έναν στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και θρυμματίστηκε. Οι Αρχές διέκοψαν την κυκλοφορία, αφού καλώδια ρεύματος κείτονταν στο οδόστρωμα.

Δείτε ακόμη: SUV κάνει σμπαράλια Lamborghini – Δείτε το video

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του Ford Mustang, λέγοντας πως πρόκειται για λευκό μεγαλόσωμο άντρα με δύο τατουάζ στο δεξί του χέρι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...