Black Friday: Εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου και δώρα αξίας 10.000€

Η Black Friday στο insurancemarket έχει ήδη χριστουγεννιάτικη διάθεση, μοιράζοντας δώρα σε όλους, είτε οδηγούν αυτοκίνητο, είτε μηχανή.

  • -
  • -

Ψάχνεις την καλύτερη πρόταση ασφάλισης του οχήματός σου; Το insurancemarket είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στη χώρα μας και βοηθά καθημερινά τους οδηγούς να βρίσκουν online, με εύκολο τρόπο, την ασφάλεια που χρειάζονται. Στη φετινή Black Friday, εκτός από τις τρέχουσες προσφορές που θα βρεις σε πακέτα για ασφάλιση αυτοκινήτου και μηχανής, μπορείς να διεκδικήσεις και μοναδικά δώρα αξίας 10.000 ευρώ!

Πώς; Συγκρίνοντας προσφορές μέσω του insurancemarket τη Black Friday. Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό Black Friday ακολούθησε τα βήματα:

  1. Επισκέψου τη Black Friday σελίδα του insurancemarket
  2. Βάλε την πινακίδα & το email σου
  3. Σύγκρινε προσφορές ασφάλισης

inside-image-gocar

Με αυτά τα τρία βήματα μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για τα δώρα αξίας 10.000€! Τέλος, διαλέγεις το πακέτο που σου ταιριάζει περισσότερο, εάν φυσικά πλησιάζει η ανανέωση της ασφάλισής σου.

Mη χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από τις τρέχουσες εκπτώσεις στην ασφάλιση αυτοκινήτου & μηχανής. Αυτή τη Black Friday πρόλαβε τις προσφορές του insurancemarket και διεκδίκησε μοναδικά δώρα!

Το insurancemarket φροντίζει να μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι η ασφάλεια που επιλέγουμε να καλύπτει τις ασφαλιστικές μας ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα μας προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Για να γίνει αυτό, η σύγκριση ασφαλειών είναι ο μόνος τρόπος για να το κάνεις, όχι μόνο στη Black Friday, αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου. Υπάρχουν όμως, κάποια κρίσιμα σημεία κατά τη σύγκριση, τα οποία αν τα προσέξεις θα βρίσκεις πάντοτε το καλύτερο πακέτο για σένα.

Πώς θα επιλέξεις σωστά το ιδανικό πακέτο ασφάλισης για σένα;

  • Κάνε τακτικά σύγκριση - Η κάθε ασφαλιστική επιλέγει τη δική της τιμολογιακή πολιτική, αλλάζοντας τα ασφάλιστρά της ή προσφέροντας περιστασιακές εκπτώσεις, οπότε με τη σύγκριση μπορείς να βρεις ευκολότερα αυτό που σε συμφέρει.
  • Επίλεξε συνετά τις καλύψεις σου - Πρέπει να επιλέγεις καλύψεις ανάλογα με τις πραγματικές ασφαλιστικές σου ανάγκες. Έχεις κάποιας ηλικίας όχημα; Μένεις σε περιοχή με έντονη εγκληματικότητα; Τότε επίλεξε καλύψεις που θα σε αποζημιώσουν για όλους αυτούς τους κινδύνους.
  • Προτίμησε την ετήσια διάρκεια - Τα ετήσια συμβόλαια κοστίζουν αναλογικά λιγότερα σε σχέση με τα συμβόλαια μικρότερης διάρκειας. Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα των έως και 12 άτοκων δόσεων, έτσι ώστε να σε διευκολύνει σε περίπτωση που αδυνατείς να εξοφλήσεις το ασφάλιστρο απευθείας.
  • Όρισε το ποσό της απαλλαγής - Το μεγαλύτερο ποσό απαλλαγής σημαίνει χαμηλότερα ασφάλιστρα για σένα. Άρα, δοκίμασε να αλλάξεις το ποσό απαλλαγής και δες πόσο μειώνεται το ασφάλιστρό σου.
  • Αναπροσάρμοσε την αξία του αυτοκινήτου - Η εμπορική αξία ενός οχήματος μειώνεται ακόμη και μετά το πρώτο έτος της αγοράς. Έλεγξε σε κάθε ανανέωση την αξία που δηλώνεις για να αποφύγεις την υπασφάλιση ή υπερασφάλιση.
  • Ενημέρωσε για τυχόν αλλαγές - Είτε μετακόμιση σε άλλη περιοχή, είτε προσθήκη/ αφαίρεση κάποιου δεύτερου οδηγού, όλες αυτές οι τροποποιήσεις μπορούν να επηρεάσουν το ασφάλιστρο ανοδικά ή καθοδικά!

Το insurancemarket αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη επιλογή για όποιον θέλει να κλείσει online ασφάλεια οχήματος & ασφάλιση κατοικίας. Με δεκάδες διακρίσεις για τις καινοτόμες υπηρεσίες του και την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, κάνει την επιλογή ασφάλειας ακόμα πιο προσιτή!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...