Top 10 Mοντέλα 13-19 Νοεμβρίου

Top 10 Mοντέλα 13-19 Νοεμβρίου

Ανατροπή στην κορυφή, αλλά και σε πιο πίσω θέσεις, έχει η λίστα των 10 μοντέλων που συγκέντρωσαν το περισσότερο ενδιαφέρον αυτήν την εβδομάδα.

  • -
  • -

Αν και ένα μοντέλο είχε κάνει κατάληψη στην κορυφή της κατάταξης εδώ και πάρα πολύ καιρό, τελικά ένα άλλο κατάφερε να το εκτοπίσει και να του πάρει τη θέση, τη στιγμή που και σε πολλές ακόμα θέσεις, είχαμε διαφορές από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο νέος βασιλιάς είναι το Suzuki Ignis, το οποίο κατάφερε να σπάσει τη συνεχιζόμενη κυριαρχία του Kia Picanto, στέλνοντας το τελευταίο στη δεύτερη θέση. Διαφορετικό είναι και το τρίτο σκαλί του βάθρου, εκεί όπου πλέον βρίσκουμε το Toyota Aygo X, μία θέση πιο ψηλά από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ίδια είναι η βελτίωση και για τη Skoda Fabia η οποία τώρα είναι τέταρτη. Σε αντίθετη πορεία το Suzuki Swift το οποίο έχασε δύο θέσεις, πέφτοντας στην πέμπτη.

Κάπου εδώ σταματάνε οι αλλαγές, καθώς το δεύτερο μισό της λίστας είναι ακριβώς το ίδιο. Έτσι, το SEAT Ibiza είναι έκτο, το FIAT Panda έβδομο, το FIAT 500 όγδοο, στην ένατη θέση είναι το Volkswagen Up! και στη δέκατη το Mazda CX-30.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...