Σε ποια αυτοκίνητα λανσάρεται το νέο λογισμικό της LG;

Η γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών θα παρέχει την πλατφόρμα περιεχομένου της στην πολυτελή μάρκα ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους αυτοκινητοβιομηχανιών.

  • -
  • -

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εντός οχήματος -με το webOS for Automotive, την πλατφόρμα περιεχομένου της εταιρείας για την αυτοκινητοβιομηχανία- στα νέα μοντέλα Genesis του ομίλου Hyundai.

Τα νέα μοντέλα Genesis του κορεατικού ομίλου είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφορίας που αξιοποιεί πλήρως το webOS for Automotive. Οι επιβάτες μπορούν πλέον να παρακολουθούν με άνεση το περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας που συνήθως απολαμβάνουν στο smartphone ή στην τηλεόρασή τους, με τους κανονισμούς οδήγησης και ασφάλειας να λαμβάνονται πάντοτε υπόψιν. Οι οθόνες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μπορούν να μεταδίδουν περιεχόμενο με την κορυφαία ποιότητα ήχου που έχει σχεδιάσει η Genesis.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την πρώτη παρουσίαση της πλατφόρμας περιεχομένου της LG για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η LG εισήγαγε το webOS for Automotive για να επεκτείνει τις εμπειρίες και υπηρεσίες της για τους πελάτες της στο δρόμο. Αξιοποιώντας την απήχηση και ευκολία του webOS, το οποίο έχει φτάσει αθροιστικά τις 200 εκατομμύρια πωλήσεις στην αγορά των smart TV, η εταιρεία ανέπτυξε μια νέα έκδοση για οχήματα, ώστε οι οδηγοί και οι επιβάτες να μπορούν να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών over-the-top (OTT), συμπεριλαμβανομένου του YouTube, σε ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον καμπίνας.

LG-Genesis-Youtube-

Η LG, η Hyundai και το YouTube συνεργάστηκαν στενά για να φέρουν την εφαρμογή YouTube native TV στο WebOS for Automotive, παρέχοντας μια βελτιστοποιημένη εμπειρία προβολής μέσα στο όχημα. Επιπλέον, η εφαρμογή YouTube χρησιμοποιεί τις πρόσφατα αναπτυγμένες εγγενείς λύσεις αφής στο WebOS for Automotive.

Δείτε ακόμη: Google Maps: Μεταμορφώνονται οι χάρτες - Οι νέες μεγάλες αλλαγές

Πάντα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στην αγορά ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, η LG βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία οδήγησης, αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνολογία και την εμπειρία που έχει συσσωρεύσει εδώ και δεκαετίες στους τομείς της τηλεόρασης και των οικιακών συσκευών. Με το webOS for Automotive, οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν με άνεση στο όχημά τους την ποικιλία περιεχομένου που απολαμβάνουν στις τηλεοράσεις τους, στο σπίτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...