Nissan: Έκπτωση service 20% και Δωρεάν έλεγχος σε μεταχειρισμένα εισαγωγής!

Το χειμερινό πρόγραμμα συντήρησης All Clear Service προβλέπει ολική προστασία για κάθε μοντέλο της Nissan με όφελος 20% και δωρεάν ελέγχους.

  • -
  • -

Μέσω του χειμερινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan προσφέρει Ολική Προστασία για όλα τα αυτοκίνητα της μάρκας, και για πρώτη φορά δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο σε όλα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της εταιρείας για αποτελεσματικό check-up πριν την αγορά του αυτοκινήτου και καλύτερη αξιολόγηση της κατάστασής του, ώστε ο νέος αγοραστής να μη βρεθεί προ… εκπλήξεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες Nissan έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από:

  • Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 Σημείων
  • Δωρεάν Διαγνωστικό Έλεγχο σε όλα τα Εισαγόμενα Μεταχειρισμένα Nissan
  • 20% Έκπτωση  στα Ανταλλακτικά Service (περιλαμβάνονται: λιπαντικό κινητήρα, αντιψυκτικό υγρό, AdBlue, υγρά φρένων, βαλβολίνες, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καυσίμου, φίλτρο καμπίνας, μπουζί, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων) και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)
  • 20%  έκπτωση στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan
  • Δωρεάν Nissan Assistance για Ένα Έτος, με Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

Η συντήρηση του Nissan σας στα σωστά χέρια

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου οι οδηγοί να κινούνται με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την χειμερινή περίοδο. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία εξειδικευμένη στα μοντέλα της μάρκας και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη: Το επόμενο Nissan GT-R θα είναι ηλεκτρικό;

Με αυτόν τον τρόπο η συντήρηση του οχήματος γίνεται αποτελεσματικά, χωρίς κρυφά σημεία και με απόλυτη κατάρτιση από τους τεχνικούς που γνωρίζουν τα μοντέλα της φίρμας καλύτερα από τον καθένα. Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...